Copy
If you prefer to get information in English, please contact info@6sjoar.se.
View this email in your browser

Välkommen den 3 september till Fjällnora!

Tack för att du är en av alla drygt 200 som hittills anmält sig och betalat avgiften. Spännande att se hur många som anmäler sig nu på slutet. Fram till och med fredag den 26 augusti så kan man fortfarande anmäla sig till den lägre avgiften (300 kr för vuxna). Så om du har vänner som är inresserade, tipsa dom gärna!

Exakt var är vätskekontrollerna? Vilken temperatur det är i vattnet om man vill ta ett dopp efter sitt lopp? Mest aktuell information hittar du på vår Facebooksida. Om du har frågor som inte finns besvarade på loppets hemsida så är du alltid välkommen att maila info@6sjoar.se.

Vi är jätteglada om du fotograferar och berättar för andra från loppet. Du kan skriva #6sjoar och förutom på Facebook har vi ett konto på Instagram. Om du av något skäl inte vill råka hamna på bild den 3 sept, så hör av dig.

Vi ser fram emot en härlig dag den tredje september.
Glöm inte badkläder, så att du kan ta ett dopp efter loppet! 

Sveriges miljösmartaste lopp?
Nu, första året, kanske vi inte lyckas hela vägen, men vi ska prova några nya saker. En sak är minska antalet engångsmuggar. Det ska vara lätt att fylla på sin egen flaska eller mugg. Har du ingen så får du en "Hydrapouch" gratis. De är ganska dyra för oss, men vi vill att du ska springa fler lopp och återanvända den. (Men var inte orolig, det kommer finnas vanliga muggar i reserv). Mer info på vår Facebook.
Deltagarlistan online = lättare att samåka
Många kommer ta bilen till Fjällnora. För att det ska lättare att samåka så finns deltagarlistan här. Där kan du hitta någon i närheten som du kan samåka med. Vi lägger dock inte upp adressuppgifter, e-post etc till deltagare. Vill du ha tips på någon att samåka med så kan du maila info@6sjoar.se så kan vi vidarebefordra frågan.
Alla har lika stor chans att vinna
Den som är snabbast på varje sträcka vinner inget mer än äran. Men alla som är kommer i mål har chansen att vinna ett pris från våra samarbetspartners:
  • Tre  presentkort om 700 kr på Äventyrsbanan i Fjällnora.
  • En timmes personlig löpcoachning med Linda Lövqvist
  • Fjällnora bidrar med en stugnatt, en bastuhyra och en dags hyra av båt
Copyright © 2016 6 sjöar, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp