Copy
Nyhetsbrev 31 mars 2017
View this email in your browser
Du får det här nyhetsbrevet eftersom du står på Riksförbundet Visan i Sveriges kontaktlista. Många av er som mottar det här är kontaktpersoner för våra visföreningar. Vi förutsätter att du skickar detta vidare till medlemmarna i din förening. Vi menar att det blir en säkrare distribution av våra nyhetsbrev eftersom det är betydligt lättare för dig att hålla ordning på aktuella e-mejladresser till din medlemmar. 
Styrelsen

Nu finns internetlänken till Visor för alla - premiärkonsert

Här har du länken till konserten https://www.youtube.com/watch?v=HQgUsixsONI&feature=youtu.be

Den 1 april kl. 17:00 är det premiär för Visor för alla i bygdegården i Bräkne-Hoby, Blekinge. Det blir en konsert med visgruppen Briggen Tre Bröder och visartisten Frida Braxell. Det är ett samarbete mellan Riksförbundet Visan i Sverige, Musik i Blekinge som står med ljudtekniker och administration, Bygdegårdarnas Riksförbund som står med lokaler och Reaktor Sydost som står för den tekniska lösningen.

Konserten filmas och går att se samtidigt på internet. Tanken med projektet Visor för alla är att man ska kunna ta del av viskonserter hemma och det ska inte vara nödvändigt att åka till konsertlokalen – visan ska vara tillgänglig för alla. Det är spännande att använda den senaste tekniken i visnas tjänst! Se också under fliken Visor för alla på www.visanisverige.se.

Copyright © 2017 Riksförbundet Visan i Sverige, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp