Informatiu COVID-19. Butlletí nº 2 | 09/06/2022

REVISIÓ EVIDÈNCIA

La confiança en la vacuna enfront de la COVID-19 en els professionals sanitaris

L'increment, en els darrers anys, de la incidència de diverses malalties infeccioses, algunes ja controlades o inclús eliminades com el xarampió, la rubèola o la poliomielitis va comportar que l'Organització Mundial de la Salut (OMS) identifiqués la reticència vacunal (RV) com una de les 10 amenaces a la salut global, l'any 2019. Només uns mesos més tard, l'aparició d'un nou virus SARS-CoV-2, causant de la pandèmia de Covid-19, porta al món a afrontar milions d'infectats i de defuncions, però a l'hora a impulsar la recerca d'una nova vacuna que fos altament efectiva, accessible i de ràpid desenvolupament.

Llegir-ne més

L'EXPERIÈNCIA DIU

Anna Hernández, ens explica l’estudi sobre reticència de les infermeres davant la vacunació contra la covid-19

Anna Hernández, ens explica l'estudi sobre reticència de les infermeres davant la vacunació contra la covid-19

L'ASPB està estudiant el grau de reticència davant la vacuna contra la covid-19 entre les infermeres col·legiades a Barcelona. Per assolir aquest objectiu, va conduir una enquesta entre les infermeres a l'inici de la campanya vacunal (desembre 2020) i una vegada la campanya de vacunació ja estava instaurada (juny 2021).

Llegir-ne més

DADES

Una dada del tema

Si existís una vacuna enfront de la Covid-19, que fos recomanada pel seu empleador, i fos aprovada com segura i efectiva pel govern. Acceptaria vacunar-se?

Llegir-ne més

NOTICIES

L'ASPB publica diàriament l'Informe de vigilància de la COVID-19 a Barcelona (24/5/22) - ASPB - Agència de Salut Pública de Barcelona, sobre l'evolució i distribució dels principals indicadors de vigilància de la COVID-19.

Llegir-ne més
Connectem?
Obrir email al navegador

Copyright©2023 ASPB, Tots els drets reservats.

Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots actualitzar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista de subscripció