Nederlandse Fauve de Bretagne Club
Nieuwsbrief 23
november 2019

Wandeling Zuid-Limburg zondag 10 november 2019

In de vorige nieuwsbrief informeerden wij u over de wandeling die Brioche en Mats organiseren in de Belgische Voerstreek, net over de grens van Nederlands Zuid-Limburg. Inmiddels hebben Brioche en Mats de route verkend en bij brasserie ’t Boerenhof mogen voorproeven. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

Wilt u meewandelen en heeft u dit nog niet aan ons doorgegeven? Stuur dan een e-mail naar evenementen@fauvedebretagne.nl. Graag ook aangeven of u na afloop gezellig met ons mee luncht.

De Wandeling


De wandeling is 12 kilometer. Met zijn heuvels, dalen, weidse uitzichten en bossen is de Voerstreek een echt wandelparadijs. De wandeling kent twee pittige klimmetjes en komt door het gehucht Veurs, bekend om zijn prachtige vakwerkhuizen. U kunt er na 8 kilometer voor kiezen om terug te lopen naar het startpunt. De wandeling is dan ongeveer 9 kilometer. 
 
Ook is het mogelijk om een kortere wandeling van 5 km op eigen gelegenheid te lopen. We lopen het eerste deel van de route gezamenlijk waarna een mooie route terug naar het startpunt gevolgd kan worden. De korte route is te vinden op http://www.wandelgidszuidlimburg.com. Het routenummer is 1141. We lopen de route in omgekeerde richting en bij punt 2 kunt u de afkorting nemen.  
 
U kunt ook na 8 kilometer ervoor kiezen om terug te lopen naar het startpunt. De wandeling is dan ongeveer 9 kilometer.


Start en eindpunt wandeling


We verzamelen rond 10.30 uur bij Brasserie  “t Boerenhof” (De Plank 48, 3790 Sint-Martens-Voeren www.boerenhof.eu) voor koffie en Limburgse vlaai. 

Rond 11.00 uur starten we met de wandeling. 

Na de wandeling zijn we met onze fauven van harte welkom bij Brasserie ‘t Boerenhof voor een heerlijke lunch. De eigenaar reserveert het restaurant voor ons en sluit de binnenplaats zodat onze fauven met elkaar buiten kunnen spelen. 

Goed om te weten

De wandeling gaat door heuvelachtig gebied en het kan – afhankelijk van het weer – modderig zijn. Een goede basisconditie en stevig schoeisel is dan ook noodzakelijk.

We lopen door de Belgische Voerstreek. Volgens Europese regelgeving moet uw hond een geldige rabiës enting hebben. Vergeet dus niet het dierenpaspoort mee te nemen.

Graag tot zondag 10 november! 
 
Brioche & Mats

Wil je reageren op deze nieuwsbrief stuur dan een mail naar nieuwsbrief@fauvedebretagne.nl
Alle leden van de Nederlandse Fauve de Bretagne Club ontvangen deze nieuwsbrief.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier
Copyright © 2019, alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp