Copy
Nyheter om PengVin programvare for detaljhandelen
View this email in your browser

Vår-nytt fra PengVin AS

Kjære kunder!
Det er spennende tider med mye nytt på trappene i PengVin AS :-)
I vinter har vi brukt mye tid på PengVin 4.26.2. Mange av dere har fått implementert denne versjonen, og våre erfaringene er gode. PengVin er midt i et teknologi skifte der vi går fra gamle Access dialoger til nye moderne dialoger. Her vil det suksessivt byttes ut moduler, og i neste versjon vil det bli mulig å teste helt nye dialoger for produkt og leverandør søk. PengVin har også startet med ordremodulen som dere kan se en sneakpeak av lenger nede. I tillegg har PengVin også endret modell slik at det nå kommer flere mindre oppdateringer. Dette har vist seg å være smart på mange måter ved at feilkilder elimineres, det blir enklere å oppgradere og ikke minst blir det rimeligere for dere som kunder. Med dette som utgangspunkt har vi som målsetning å kjøre hyppigere oppgraderinger enn tidligere.

Ellers vil dere se at vi har tatt i bruk en ny Android mobiltelefon med innebygd skanner som kan brukes sammen med OrdreApp/SmartOrder App'n. Disse har vi allerede solgt flere av, og vi har tro på at det blir en suksess! Vår-nytt omhandler også info om ny EDI leverandør, EHF faktura og modul for forskuddsbetaling. Sist, men ikke minst inviteres dere igjen til nytt PengVin seminar til høsten, nærmere bestemt 21.-22. september!    

Cipherlab
RS30 mobil


Med innebygd skanner for både
QR kode og vanlig strekkode
Cipherlab mobil med innebygd skanner er perfekt sammen med PengVin SmartOrder / Tools OrdreApp. App'en er også optimalisert slik at man kan bruke skanneren uten å måtte klikke på skjermen. Kan skanne båder QR koder og vanlige strekkoder.

Ny EDI leverandør

Vi har nå klar EDI bestilling mot NILFISK. Ønsker dere dette send bestilling til support@pengvin.no

EHF Faktura

Ny løsning er på plass.
Nå sendes en standard fil fra dere til EHF Portal som videre skaper siste versjon av EHF Faktura. Dette sikrer at dere alltid leverer korrekt versjon av EHF formatet til deres kunder.

I tillegg så er det nå også mulig å levere med innebygget PDF kopi i selve filen som sendes

 
PengVin Q - Ordremodul i ny drakt!
Her får dere en sneakpeak av PengVin's nye ordremodul som det jobbes med for fullt.
Modulen er utviklet i helt ny Microsoft teknologi som gir en mye større fleksibilitet. Her er alle flikene fjernet, ordre hodet er lagt på toppen med vare radene under.  De andre flikene er erstattet av nye vinduer som man når via knappene på høyre siden. Her kan man selv velge hva man vil vise og de enkelte vinduene gir relevant informasjon. I tillegg jobbes det med å få opp hastigheten noe som allerede har gitt resultater!
Forskuddsbetaling i PengVin
TAPER DERE PENGER PÅ SKAFFEVARER ?
Ved å ta i bruk modulen for forskuddsbetaling elimineres risiko for tap. Kundene må betale skaffevarer før de kan bestilles. 

Se månedens tips som viser dette i praksis.

Månedens tips!

Vil du vite hvordan du kan ta i mot forskuddsbetaling? Se demo-film under.
Se demo her!
PengVin seminar 2017!
 
Vi gjentar fjorårets suksess og håper alle har mulighet til å delta! Foreløpig dato for seminaret er satt til 21.-22. september 2017 på Gardermoen Park in hotel.

Hovedfokus på seminaret er å forenkle deres hverdag og gjøre dere enda mer effektive.

Vi vil bl.a presentere siste versjon av PengVin, APP'er, elektronisk faktura og leverandørfaktura. Detaljert program og påmelding sendes ut senere.


Sett av datoene allerede i dag!

Vi ønsker dere alle en god påske!

Hilsen oss i PengVin:)
Vår epost adresse:
post@pengvin.no

Ønsker du å endre hvordan du mottar denne eposten?
Du kan oppdatere dine referanser eller melde deg av denne listen

PengVin AS


This email was sent to <<Epost adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PengVin AS · Rabbersvein 68 · Kristiansand S, 4638 · Norway

Email Marketing Powered by Mailchimp