Copy
View this email in your browser

Nya restriktioner & bönedag

 
Kära vänner,

Ny information från Frälsningsarméns krisgrupp:
"Krisledningsgruppen har beslutat att Frälsningsarméns samtliga gudstjänster, offentliga samlingar och andra möten som går under begreppet allmänna sammankomster ska upphöra från och med tisdagen den 17 november till och med måndagen den 21 december, om inget annat beslut tas.

Sociala verksamheter kan fortsätta hålla öppet, men inga samlingar får hållas.

Beslutet bygger på en kommande förändring av ordningslagen som innebär att allmänna sammankomster med fler än åtta deltagare ska förbjudas."


Detta innebär att vi:
  • Fortsätter med gudstjänster via Youtube och vid några tillfällen bön eller fika via Zoom.
     
  • Inte samlas fysiskt i våra cellgrupper, men håll kontakten på kreativa sätt.
     
  • Har öppet i dörren på Öppen Kyrka för utlämning av matkasse / mackor.

Vi har nästa kårnämnd den 24 november och därefter kommer mer information angående jul med mera. Dock är beslutet att ställa vi in BARNENS JULFEST och ÖPPEN KYRKAS JULGRÖT redan taget.
 

Gör dig också beredd på JULGRYTAN - det är viktigt att vi syns i samhället dessa tider och vi behöver också samla in pengar. Därför kommer vi att stå utomhus på avstånd utanför Ica Maxi Högskolan, Willys Flygstaden samt Ica Supermarket Vallås (mer information och schema att skriva upp sig på kommer).
 

Gudstjänst och bönemöte nu på söndag


Nu på söndag har vi först gudstjänst via Youtubekanalen klockan 11:00 och senare bönemöte klockan 18:00 via Zoom (länk: https://zoom.us/j/99705703581). Det är en nationell ekumenisk bönedag med anledning av Corona. Så vi alla uppmanas till bön och fasta den dagen. Så vi ses på söndag!

Och kom ihåg, Jesus är med dig. Du är aldrig ensam. Den här speciella tiden kan vi vända till seger genom att fördjupa vår relation till Jesus genom bibelläsning, bön och lovsång på vår kammare. Matt 6:6

Du är älskad!
//Johanna Samuelsson, kårledare

Välkommen till
Frälsningsarmén Halmstad
"A place to belong"

Copyright © 2020 Frälsningsarmén Halmstad, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp