Copy
Update uw profiel - Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier
Version française
BOUWFLASH
De bouw van dag tot dag
Meer nieuws
Safety My Priority: meer dan 2.500 ondertekenaars

Een mijlpaal is bereikt: het Safety My Priority Charter (een sensibiliseringscampagne rond veiligheid en welzijn in de Belgische bouwsector op initiatief van de Confederatie Bouw) heeft de kaap van 2.500 ondertekenaars overschreden!
 
Dankzij het engagement van het bedrijf ATR Advice bv (bedrijf gespecialiseerd in energetische renovatie) werd dit cijfer gehaald. Meer dan 2.500 aannemers in de bouw hebben besloten om van veiligheid een prioriteit te maken in hun dagelijks werk voor henzelf en hun medewerkers.
 
Gwen Missinne (zaakvoerder) getuigt over dit engagement in deze video die wij maakten over zijn bedrijf.
 
Nu is het aan jou om dit charter te tekenen, ongeacht hoe groot jouw bedrijf is; engageer je om het aantal ongevallen en sterfgevallen in onze sector te verlagen door van welzijn en veiligheid op het werk een prioriteit te maken.

Bekijk de getuigenis van ATR Advice bv.
E-zine De Vlaamse Schrijnwerker juni
In deze editie van De Vlaamse Schilder leest u alles over de ‘Paint Panter’, de imagocampagne waarmee de Confederatie Bouw – Vlaamse Schilders jongeren warm wil maken voor een toekomst als schilder. Ook het VTI van Brugge doet zijn duit in het zakje door de leerlingen van de richting schilderen en decoratie allerlei uitdagende opdrachten voor te schotelen. Verder gingen we een kijkje nemen bij de circulaire van een oude elektriciteitscentrale in Zwevegem en leest u er meer over de impact van de huidige grondstoffenschaarste op de schildersbedrijven.
Bekijk de e-zine
Deze e-mail werd verzonden naar <<Email Address>>
Klik hier om uit te schrijven - Klik hier om de selectie van de nieuwsbrief aan te passen.

Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met ons gegevensbeschermingsbeleid dat u kan terugvinden op onze website. Voor meer informatie kan u contact opnemen met privacy@confederatiebouw.be.

Copyright © 2021 Confederatie Bouw, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp