Copy
Update uw profiel - Is deze e-mail niet goed leesbaar? Klik hier
Version française
BOUWFLASH
De bouw van dag tot dag
Meer nieuws
Op zoek naar vakantielectuur? Lees het e-zine van ons ledenblad Bouwbedrijf!
Over enkele dagen valt het zomernummer van Bouwbedrijf in uw bus. In afwachting daarvan vindt u hier reeds een voorproefje. Het dossier is deze keer helemaal gewijd aan Digital Construction Brussels, de vakbeurs die in het teken staat van de digitale transitie van de bouw. Blokkeer alvast de datum van 19 november in uw agenda, zodat u er ook bij kan zijn! Verder leest u er ook waarom bedrijfsvoertuigen in de komende jaren fiscaal minder interessant zullen worden. En u vindt er een weerslag van een webinar van de VCB over de toekomst van de woningbouw in Vlaanderen.
Lees het e-zine
Into techniek, ondernemerschap, innovatie en trends?
Ben je een ondernemer gepassioneerd door de technische wereld? Maar ook door nieuwe ontwikkelingen, trends, nieuwe technieken, veranderende wetgeving, … ? Dan ben jij dé ideale kandidaat om deel te nemen aan ons nieuw technisch lerend netwerk!
 
Focus ligt op jouw activiteiten, en die van jouw collega’s. We hebben alvast één topic vastgepind. Maar waar liggen jouw interesses? Jouw vragen? Laat het ons weten, we zijn benieuwd! Hier zetten we graag op in, we gaan met een mix van experten jou de nodige antwoorden geven.
Informatie & inschrijving
Deze e-mail werd verzonden naar <<Email Address>>
Klik hier om uit te schrijven - Klik hier om de selectie van de nieuwsbrief aan te passen.

Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met ons gegevensbeschermingsbeleid dat u kan terugvinden op onze website. Voor meer informatie kan u contact opnemen met privacy@confederatiebouw.be.

Copyright © 2021 Confederatie Bouw, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp