Copy
View this email in your browser


"Vse, kar si želiš, je na drugi strani strahu." Jack Canfield

Pred kratkim sem na enem izmed treningov dobila vprašanje: »Lahko vodja pokaže svojo ranljivost?« Moj odgovor je: seveda lahko. Še več – mora! Minili so časi nezmotljivih, idealnih, od-boga-poslanih-vsevednih vodij, ki zmorejo vse in še več. Zavedamo se, da en posameznik ne zmore narediti toliko kot celoten tim. Zavedamo se, da je vsak od nas omejen s svojo zgodovino, načinom razmišljanja, osebnostjo, prepričanji, izkušnjami in pogledi na svet. In zavedamo se prednosti tega, da nas skupaj stakne glave več posameznikov – predvsem več čim bolj različnih – če želimo delati »bolje«. Vse to že vemo. Pa to tudi čutimo, tako že delujemo? Rekla bi, da premalo. Da smo prepogosto ujeti med to, kar glava že ve, srce pa še ne čuti. In tako vemo, da kot človek lahko pokažem svojo ranljivost – da česa ne vem, ne poznam vseh rešitev, ne zmorem vsega narediti sam. Na drugi strani pa se zaradi strahu to ne usede v srce in prenese v akcijo. Strah nas je – strah priznati, da potrebujem pomoč, da o nečem nimam pojma, da potrebujem več časa – strah priznati, da sem samo človek. Ker me je strah, da me potem ne bodo več potrebovali in marali. Čeprav je resnica ravno obratna.
Kako lepo bi bilo, če bi sprejeli, česa vse ne znamo in ne zmoremo in si to tudi upali deliti med sabo. Misliš, da bi bilo v službi, doma, v življenju potem kaj drugače?

"Najbolj se bojimo stvari, ki si jih najmočneje želimo." Robert Anthony

Vabimo vas ...

Pogovor o voditeljstvu nove dobe

Vabljeni na pogovor o voditeljstvu nove dobe, 20. 3. 2017 ob 17. uri v Domu gospodarstva, na Dimičevi 13 v Ljubljani, na katerem bodo svoje poglede in izkušnje z voditeljstvom z vami delili Andrej Božič, Ksenija Špiler Božič, Ajša Vodnik, Dejan Turk, Tomaž Lanišek in Sonja Klopčič. Pogovor bo moderirala Andreja Basle.
več >


Zagotovite si zadnje izvode BB koledarčka 2017

Zaloge letošnjega BB koledarčka 2017: Skupaj pojenjajo in ker si resnično želimo, da bi nas čim več leto ustvarjalo v skupajnosti, vam podarjamo še nekaj zadnjih izvodov BB koledarčka. Če si ga želite, pridite ponj! Prej nam le pošljite mail na info@bbconsulting.si, da se dogovorimo o prevzemu v naši pisarni na Dunajski 199 v Ljubljani.

Zgodilo se je ...

Gospodarski oskar za Steklarno Hrastnik

Andrej Božič je kot generalni direktor Steklarne Hrastnik v imenu vseh svojih sodelavcev prejel najstarejše in najprestižnejšega priznanje v Sloveniji – nagrado GZS, ki jo strokovna javnost pogosto poimenuje imenuje tudi slovenski gospodarski oskar.
več >


Po poti sprememb za boljši jutri

V četrtek, 2. 2. 2017, je Manager klub Ptuj organiziral dogodek »Po poti sprememb za boljši jutri« z gostoma Ksenijo Špiler Božič in Andrejem Božičem, ki sta svoje izkušnje delila udeležencem v pozitivnem in sproščenem vzdušju.
več >


BB-jev začetek leta

Za nami je izjemen začetek leta, ki mineva v duhu transformacije.
več >

 

Drugi o nas ...

... sporočila za nas z BB dnevov ...

"Ljubi moji BB Spopotniki! Vsak od Vas in Vsi skupaj ste mi totalni navdih in luč, kako potovati s srcem, izkušnjami in pravimi vrednotami. Rada vas imam."

Vesna

 

“Spodbuda, prava pot, prijateljstvo, znanje. To je in nam daje BB."

                  Marjana

 

"Vsak nosi s sabo svojo prtljago. Poišči nekoga, ki te ima dovolj rad, da ti pomaga odpakirati. Jaz sem našel."

                  Ivan


Ekipa BB Consulting

Ksenija Špiler Božič, Uršula Butkovič

 

BB Consulting d.o.o. · Dunajska cesta 199 · SI-1000 Ljubljana 
 T + 386.1.200.93.37 · E info@bbconsulting.si
· www.bbconsulting.si

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si

Copyright © 2017 | BB CONSULTING d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic
Email Marketing Powered by Mailchimp