Copy
View this email in your browser


"Življenje se krči in razteza sorazmerno s posameznikovim pogumom." Anais Nin

Pogum je velika in včasih zelo težka beseda. Res pogumni so tisti izjemni heroji, ki se borijo z ognjenimi zmaji. Nekje daleč stran – v knjigah, na televiziji – in lahko jih občudujemo z daljave. Čas je, da začnemo vsi živeti to pravljico: pogum je vrlina prav vsakega izmed nas. Če si pošten do sebe, živiš pogumno življenje. Predvsem takrat, ko narediš nekaj, kar drugim ni všeč – je pa tisto, kar je prav zate. Odkimaš, ko vsi drugi prikimajo. Poslušaš, ko nihče drug nima časa. Dvigneš roko, ko vsi molčijo. Si vzameš čas, čeprav ga nimaš. Daš odpoved v »varni« službi, ker ne potrebuješ takšne varnosti. Se odpoveš položaju, napredovanju, da bi lahko več časa preživel z družino. In s tem stopiš na svojo pot, kljub temu, da ne veš kaj te čaka.
To je namreč pogum – biti pripravljen stopiti v neznano. Ne zato, ker je enostavno, ampak ker v nasprotnem primeru zanikaš samega sebe. In zato pogum ni zgolj eno veliko junaško dejanje, ampak vsakodnevni pogumni koraki, pošteni do sebe.

Kaj pogumnega lahko narediš danes zase?
 

"Bodi neustrašen v zasledovanju tega, kar ti podžiga dušo." Neznani avtor

Vabimo vas ...

Vabljeni na program za vodje: Pet Krogov

Vabljeni na izobraževalni program Pet krogov, v katerem enega od krogov odtečete z nami.
več >


Še nimate BB koledarčka 2017?
Res je skrajni čas, da se dokopljete do njega :) Pišite nam na info@bbconsulting.si in nam povejte, zakaj si ga želite / zaslužite, pa vam ga pošljemo.

Zgodilo se je ...

Pogovor o voditeljstvu nove dobe

Na prvi pomladni dan so Andrej Božič, Ksenija Špiler Božič, Dejan Turk, Ajša Vodnik, Tomaž Lanišek in Sonja Klopčič pogumno delili svoje vodstvene izkušnje na pogovoru o voditeljstvu nove dobe.
več >


Evropa 2.0

V petek, 24. 3. 2017, sta v Hiši EU potekali delavnica 'Delovna mesta 2.0 – Kako upravljati s svojo kariero?' in razprava na temo ‘EU 2.0 – Alternative nove Evrope’. Na obeh aktivnostih smo sodelovali tudi mi.
več >
 

Video: Andrej Božič o premagovanju ovir

Za dogodek Speak Up! v organizaciji Zavoda Ypsilon je Andrej Božič posnel kratek video na temo premagovanja ovir, ki si ga lahko ogledate na tej povezavi.

 

Drugi o nas ...

... o delavnicah ...

“Seminar se mi je zdel zelo dober, saj mi je dal kar nekaj odgovorov pa tudi razjasnil nejasnosti. Verjamem, da mi bo v bodoče koristil."

                  Stanislav R.

 

"Trening komunikacije je vsekakor zelo poučen, kajti z dobro komunikacijo lažje potujemo skozi življenje."

                 Gašper K.


Ekipa BB Consulting

Ksenija Špiler Božič, Uršula Butkovič

BB Consulting d.o.o. · Dunajska cesta 199 · SI-1000 Ljubljana
· T + 386.1.200.93.37 · E info@bbconsulting.si
· www.bbconsulting.si ·

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Consulting, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Consulting.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Consulting z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbconsulting.si

Copyright © 2017 | BB CONSULTING d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic
Email Marketing Powered by Mailchimp