Copy
View this email in your browser


"Ne omeji si izzivov, izzivaj svoje omejitve." Jerry Dunn

Veš, kaj je tvoj letošnji izziv? Imaš za sabo že pogorele novoletne obljube, sploh nimaš izziva, si morda že uspešno na poti do rešitve?

Past postavljanja izziva je ta, da misliš, da mora biti izziv resnično pomemben, velik, vreden pozornosti. In potem si v glavi postaviš ogromen izziv, na rame naložiš gromozansko breme in pod to težo tudi hitro obupaš. Medtem pa se dogaja življenje in dnevni izzivi, s katerimi se sproti soočaš in jih bolj ali manj uspešno rešuješ. V resnici je tukaj prostor, kjer treniraš svoje mišice, sposobnosti reševanja izzivov in širiš svojo cono udobja – z 'nepomembnimi' dnevnimi, tedenskimi, mesečnimi izzivi. Ko poveš sodelavcu, da ti ni všeč, da s tabo ne deli pomembnih informacij, ko kljub strahu na sestanku poveš svoje mnenje, ko končno opraviš pogovor, ki se ga že dolgo izogibaš, ko nekomu končno poveš, kaj si resnično želiš. 'Pravi' izziv zate je vedno tisto, kar te v tem trenutku najbolj jezi, žuli, spravlja v stres. Zato je prvi korak k iskanju izziva zate, da se zavedaš, kje si in kaj je zate v tem trenutku resnična ovira, ki jo želiš odmakniti s poti. Ko ozavestiš, da je v tem trenutku zate največji izziv, da ne upaš poklicati Janeza, pusti, da se s tem, kako bomo prišli na Mars ukvarja nekdo drug. Ti se loti iskanja lastne poti do rešitve trenutnega izziva. Ob tem se zavedaj, da ni nobene potrebe, da si na tej poti sama – veliko lažje je, če se obkrožiš z ljudmi, ki ti pomagajo, te podpirajo pri iskanju rešitve zate ali pa so vsaj pripravljeni poslušati tvoje težave na poti. Z vztrajnostjo, pripravljenostjo raziskovati predvsem sebe in sprejemanjem vsega, kar se dogaja, se rešitev slej ko prej pojavi. Ti pa imaš za sabo en rešen izziv več, zato si pripravljena na nove podvige.

 

"Trenutek, ko prenehaš sprejemati izzive, je trenutek, ko se nehaš premikati naprej." Neznani avtor

Vabimo vas ...

9. Informativa

Na sejmu izobraževanja in poklicev boste lahko v petek, 27. in soboto, 28. 1. na okrogli mizi z naslovom "Je ljubezen do študija dovolj za uspešno poklicno kariero?" prisluhnili nasvetom Ksenije Špiler Božič in ostalih gostov.
več >


Po poti sprememb za boljši jutri

V ptujskem MuziKafeju v četrtek, 2. 2. 2017 Manager Klub Ptuj organizira strokovno-izobraževalni dogodek, kjer bosta o poti sprememb v Steklarni Hrastnik in BB modelu preobrazbe predavala Ksenija Špiler Božič in Andrej Božič. Vabljeni!
več >

Zbita cena BB koledarčka 2017
S prvim letošnjim snegom je prišlo tudi znižanje cene BB koledarčka 2017: Skupaj. Zima je namreč okepala BB koledarček in zbila njegovo ceno z 18,30 eur na le 15 eur! Pohitite z naročili na info@bbsvetovanje.si, ker nam jih počasi zmanjkuje! :)
več >

Zgodilo se je ...

Ksenija Špiler Božič: Mladih, kot da v Sloveniji ni 

Konec preteklega leta ste lahko v Dnevniku prebrali pogovor s Ksenijo Špiler Božič o vstopu mladih na trg dela. Vabljeni k branju, še posebej tisti, ki ste pogovor spregledali.
več >


Pogovor: Andrej Božič o svoji poklicni poti 

V Financah je bil v začetku meseca objavljen intervju z Andrejem Božičem, kjer spregovori o svoji poklicni poti ter uspehih in napakah, iz katerih se je na njej učil. Vabljeni k branju!
več >

Drugi o nas ...

... o delavnicah ...

“Primeri iz prakse so uporabni pri našem delu, odlično = test osebnosti, razmišljanje o sebi, priznati si svoje napake in delati na BITI BOLJŠI."

                  Savina Truden, Kovinoplastika Lož

 

"Dobra izkušnja in s pomočjo delavnice veliko izboljšan vpogled v podjetje. Osebna rast in zavedanje odgovornosti za podjetje in zase."

                  Miha Perše,
GG Slovenj Gradec


Ekipa BB Svetovanja

Ksenija Špiler Božič, Andrej Božič, Uršula Butkovič in Simona Stavanja Zadnik

 

BB Svetovanje d.o.o. · Dunajska cesta 199 · SI-1000 Ljubljana
· T + 386.1.200.93.37 · E info@bbsvetovanje.si
· www.bbsvetovanje.si ·

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Svetovanje, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Svetovanje.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Svetovanje z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbsvetovanje.si

Copyright © 2016 | BB SVETOVANJE d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic
Email Marketing Powered by Mailchimp