Copy
View this email in your browser


"Naša potrpežljivost bo dosegla več kot sila." Edmund Burke

Zgodba o dveh Bjih

Ksenija in Andrej sta svojo poslovno pot pričela v istem podjetju, kjer sta se tudi spoznala. Čeprav ju je osebna pot vodila v skupno življenje, sta se njuni poslovni poti kmalu ločili in nadaljevanje kariere sta gradila vsak v svoji smeri, ki je vsakega obogatila z novimi znanji in izkušnjami. Različni karierni poti zakoncev sta se leta 2001 poslovno združili pri skupnem projektu, Andrej v vlogi direktorja, Ksenija pa v vlogi strateške HR svetovalke. Kombinacija poslovnih izkušenj iz preteklih preobrazb ter novih znanj se je izkazala za uspešno in botrovala ustanovitvi lastnega svetovalnega podjetja BB Svetovanje.
Takrat je tudi nastal prvi logo, ki je ostal živ polnih 15 let. Pripovedoval je zgodbo velikega Bja, Andreja s celo vrsto izkušenj na najvišjih vodstvenih položajih tako doma kot v tujini, opremljen s  sodobnimi znanji o vodenju in malega Bja, Ksenije po prvi podjetniški izkušnji in opolnomočene s sodobnimi znanji psihodinamike. Med oba Bja sta umestila plus, s katerim sta želela povedati, da delujeta skupaj in samo skupaj kreirata prebojne zgodbe. Po petnajstih letih delovanja, bolj ali manj skupnih projektov in skupnega dela  je prineslo razvoj lastnega BB modela preobrazbe podjetja, tima ali posameznika, katerega resnično in pravo bistvo so vrednote, ki jih pri preobrazbi podjetja skupaj s cilji povežeta v skupen smisel vseh zaposlenih.
Pred tremi leti sta v BBju razširila ekipo stalnih sodelavcev in nista bila več le onadva, zato je logo kot blagovna znamka vse manj odražal realno stanje. Iz tega razloga, pa tudi dejstva, da je njihovo delovanje in BB model preobrazbe odraz sodelovanja in prepletanja tako z zaposlenimi v podjetjih kot lokalno skupnostjo in odzivanje na izzive v družbenem okolju, so se skupaj odločili za novo podobo. Svoje razmišljanje in videnje sebe so podelili s Sabino Vrhovnik Špiler, kreativno direktorico v studiu Fronta, in ta je oblikovala to, kar je danes pred vami in za vas.

S to podobo želijo sporočati še več povezovanja, sodelovanja, prepletanja za prave stvari in z zdravimi vrednotami, z ljubeznijo. Želijo graditi povezovalno skupnost, ki skupaj ustvarja in plemeniti tako svoja življenja kot življenja drugih. S sočutjem in ljubeznijo povezani in zapisani za skupno dobro.

Vabimo vas ...

Čas za darila: BB koledarček 2017

Še vedno niste zamudili priložnosti za nakup domiselnega in uporabnega darila, BB koledarčka 2017. Preverite še dodatne ugodnosti, če jih naročite več.
več >


Praznični popust: V iskanju vrhunca - 20 %

Izkoristite praznični popust in naročite knjigo dr. Ichaka Adizesa po znižani ceni, 29,60 eur. Naročila sprejemamo na info@bbsvetovanje.si
več >


BB leto 2016

Vabljeni k ogledu kratkega videa, ki slikovito povzame iztekajoče se BB leto 2016.
več >

Zgodilo se je ...

BB čarobno predpraznično praznovanje

V BB-ju smo veselo decembrsko rajanje začeli že konec novembra, ko smo s čarobnim praznovanjem zaokrožili letošnje leto. Fotografije z dogodka si lahko pogledate na našem Facebook profilu.
več >
 

Forum o prostovoljstvu: Beleženje in merjenje kompetenc

Na svetovni dan prostovoljstva je na Forumu o prostovoljstvu sodelovala tudi Ksenija Špiler Božič, ki je zbranim predstavila, kako so neformalno pridobljena znanja in izkušnje videti v očeh delodajalca v gospodarstvu. 
več >
 

Drugi o nas ...

... o delavnicah ...

"Izjemno koristna delavnica, ki te sooči s samim seboj in kolektivom in pušča odprta vprašanja za raziskovanje področja svojega dela in načina dela."
Jasmina Rijavec,
  Glasbena šola Velenje


"Te vsebine bi priporočil vsakemu timu, ki potrebuje veliko sodelovanja in dobrega komuniciranja."
- Jure Čeč,
  Elektro Energija


Več novičk


Ekipa BB Consulting

Ksenija Špiler Božič, Andrej Božič, Uršula Butkovič in Simona Stavanja Zadnik

 

BB consulting d.o.o. · Dunajska cesta 199 · SI-1000 Ljubljana · T + 386.1.200.93.37
E info@bbsvetovanje.si
· www.bbsvetovanje.si

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh BB Svetovanje, na osnovi telefonske prijave ali na podlagi izpolnjenega anketnega lista na prireditvah, sejmih, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer je sodelovalo BB Svetovanje.

Reklamni material vam je bil poslan v imenu BB Svetovanje z namenom neposrednega trženja. V skladu s 73. členom ZVOP-1 lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vsa dodatna vprašanja in pripombe lahko naslovite na info@bbsvetovanje.si

Copyright © 2016 | BB SVETOVANJE d.o.o.|Vse pravice pridržane.
Odjavi se s seznama novic

 


This email was sent to <<Elektronski naslov / Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BB Consulting d.o.o. · Vodnikova cesta 126 · Ljubljana 1000 · Slovenia

Email Marketing Powered by Mailchimp