Copy
Terug van weggeweest!
Bekijk deze mail online

Beste <<First Name>>
Allereerst wil ik je nog een heel gezond, gelukkig en succesvol nieuwjaar toewensen! Belangrijk is dat je je gestelde doelen mag halen op privé gebied en/of zakelijk . Maar dat je vooral ontvangt wat je jezelf toewenst.
Daarnaast heeft het even geduurd maar nu is hij er weer, de nieuwsbrief! Vanuit mijn geheel vernieuwde website, met logo en standaard bedrijfskleuren.

Ik hoop je de komende tijd weer van veel informatie te kunnen voorzien op het gebied van de voetreflex en Aloë Vera!

Na de feestdagen komen de goede voornemens weer ter sprake. Deze zijn van de meest uiteenlopende aard. Zo zijn er voornemens mbt tot werk, familie zaken, verslavingen enzovoort. Maar velen van ons hebben uitdagingen met hun gewicht en zijn dan ook voornemens om hier in het nieuwe jaar iets aan te gaan doen. Ik kan je daarbij helpen met de hulp van de Aloë vera producten die ik in mijn assortiment heb. Het is een simpele formule en goed vol te houden. Het zorgt voor een boost in je lichaam, een soort van 'reset' knop! Ga de uitdaging aan voor 9 dagen en ervaar wat het met je lichaam doet. 
Heb je je gestelde doel na die negen dagen nog niet bereikt? Geen nood.
Ga verder met de FIT programma's van Forever Living Products. Deze kun je volgen op het door jou gewenste trainingsnivo. Inclusief adviezen over gezonde maaltijden en tussendoortjes. Kortom een programma dat je geheel zelfstandig of in groep kunt volgen.

Ook in 2017 is NatuurlijkVivienne weer het adres voor een heerlijke voetreflex-massage, of laat je eens verrassen met een handreflex-massage!  
Volg mij op Facebook
Ga naar mijn website
Stuur een bericht
Copyright © 2017 NatuurlijkVivienne, All rights reserved.


Vind je het niet leuk om op deze manier mail te ontvangen?
Dan wijzig je gegevens of schrijf je uit deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp