Copy
Bekijk deze mail online

Beste <<First Name>>
Carnaval is alweer om, velen zijn deze week of aan het feestvieren geweest of staan op de lange latten ergens waar sneeuw ligt. De natuur begint ook weer te ontwaken en de eerste sneeuwklokjes laten zich alweer zien. Heerlijk! Ik verheug me in ieder geval weer op het voorjaar!

Helaas voor velen gaan de carnavalsdagen niet voorbij zonder een aantal ongemakken te ervaren ten gevolge van te weinig slaap, teveel gezongen of een teveel aan alcohol! In mijn winkeltje heb ik een aantal bijzondere producten die voor veel verlichting kunnen zorgen als je eenmaal de klachten hebt of gewoon nog even ter preventie!  
Neem bijvoorbeeld de Forever Bee Honey! Heerlijk verzachtend bij een schorre keel in je thee of gewoon puur!
Is er meer aan de hand? Denk eens aan de Forever Bee Propolis! Propolis is een natuurlijk antibioticum dat de bijen gebruiken om hun korven mee te beschermen tegen bacteriën en andere indringers.
Heb je gewoon geen energie meer? Dan zijn de Forever Bee pollen zeker een aanrader. Bijenpollen zijn het voer voor de werkbijen en deze moeten hard werken en hebben daar dan ook veel energie voor nodig.
         

Zeker is het aan te raden om bij de start van de vastentijd je lichaam een cleaning boost te geven! Onze huizen pimpen we in het voorjaar meestal op met vrolijke kleuren en lekkere luchtjes. We maken schoon en ruimen op. Waarom dan niet ook even je lichaam reinigen en een frisse start geven voor het nieuwe seizoen? Het is zeker een aanrader om je lichaam 2 keer per jaar even een boost te geven. En waarom dan niet in het voor- en najaar? Het C9 pakket is speciaal ontwikkeld om je een nieuwe boost te geven en je lichaam te laten ontdoen van overtollige resten!

Producten rechtstreeks bestellen? klik op de webshop link onder deze tekst
Heb je meer info nodig neem dan contact met me op via telefoon, email, website of Facebook door te klikken op de betreffende linken onder deze tekst!
De voet en hand is als een spiegel voor de mens!
Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met elkaar verbonden. Door drukpunttechniek in combinatie met een ontspannen massage kunnen eventuele blokkades worden opgeheven.
Een voetreflexoloog geneest echter niet, maar helpt het lichaam om zichzelf te genezen en gezond te houden.
Het is een prettige en veilige methode die verlichting kan bieden bij lichamelijke en geestelijke klachten. Het kan helpen bij pijn en brengt rust in je lichaam.

Neem eens contact met me op om samen te kijken wat ik voor je zou kunnen betekenen.
Volg mij op Facebook
Ga naar mijn website
Stuur een bericht
Webshop
Copyright © 2017 NatuurlijkVivienne, All rights reserved.


Vind je het niet leuk om op deze manier mail te ontvangen?
Dan wijzig je gegevens of schrijf je uit deze lijst

Email Marketing Powered by Mailchimp