Copy

 
Parktheater Eindhoven introduceert ‘Privacy-bril’

Of je nu op straat loopt of naar het theater gaat, je zit er niet altijd op te wachten om gefotografeerd te worden of vastgelegd te worden op video of dvd. Camera’s zijn echter tegenwoordig overal te vinden en het theater is voor artiesten een goede plek om hun kunstjes te registreren voor tv of dvd. Regelmatig zijn er tv-registraties, opnames van nieuwszenders en verslaglegging op foto en video bij voorstellingen en evenementen in Parktheater Eindhoven. Maar ook bezoekers maken foto’s en plaatsen deze op hun eigen social media kanalen. Niet zelden wordt daarbij ook het aandachtig kijkend of applaudisserende publiek in beeld gebracht.

Aan de andere kant willen consumenten graag hun privacy beschermen en ook in het theater zelf de controle nemen over hun privacy. Anoniem blijven is een mensenrecht. 

Op verzoek van bezoekers en om tegemoet te komen aan de behoefte aan privacy is het Parktheater bezig geweest een manier te vinden om niet herkenbaar in beeld te komen. Vanaf maandag 1 april is de ‘Ik blijf liever anoniem-bril’ voor aanvang van de voorstelling te leen bij de kaartverkoopbalie. Deze wordt gratis beschikbaar gesteld voor de duur van de voorstelling op vertoon van het entreekaartje. De bril zorgt ervoor dat je onherkenbaar en anoniem plaats kan nemen in de theaterzaal. Je kunt ongestoord van de voorstelling genieten omdat de bril doorzichtig is en het zicht niet belemmerd.
Ga je vanaf 1 april naar een voorstelling in het Parktheater? Probeer het dan zeker een keer uit.


 

Noot voor de redactie (niet voor publicatie) / Note for editors (not for publication)
Meer informatie / More information:
Irene Arts
arts@parktheater.nl
040 - 2 156 156
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn