Copy
zaterdag 21 t/m zondag 29 december 2019
49e Internationaal KerstwintercircusParktheater Eindhoven maakt zich op voor het 49e Internationaal Kerstwintercircus. Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 december is het toneel van de Hertog Jan Zaal in het Parktheater omgetoverd tot circuspiste. Het decor voor een onvergetelijke middag voor de hele familie.

Parktheater Eindhoven organiseert het circus voor de 49e keer. Frank Torrez, die al 44 jaar betrokken is bij het Eindhovense circus, programmeert voor de achtste keer en haalt circusacts vanuit de hele wereld naar Eindhoven. Een week lang zijn er dagelijks twee shows met internationale circusacts: van jongleurs tot luchtacrobatiek en van trampoline-sensatie tot clowns. Spreekstalmeester is cabaretier en Sesamstraat-acteur Arjan Smit.

Live-orkest 
Een live-orkest maakt de acts nog spannender en verrassender. Het Krzysztof Majewski's Orchestra uit Polen begeleidt alle acts. Het negenkoppige orkest is thuis in alle genres en laat de muziek naadloos aansluiten op de bewegingen van de artiesten in de piste. 

Programma
Het programma is gevarieerd en spannend. Chris Bruand en Raphaël Bourgeat-Lami (Frankrijk) presenteren een originele act met een motor in combinatie met een freerunner. De Kovachev Brothers (Bulgarije) zorgen voor spanning en sensatie met hun gevaarlijke act ‘Wheel of death’. De Catwall Acrobats (Canada) presenteren een onvergetelijke trampoline-act in een ongelooflijk hoog tempo. Clown Chico Rico (Mexico) en de Brenner Clowns (Engeland) zorgen voor humor en chaos. Het complete programma is te vinden op Kerstwintercircus.nl

Binnenschaatsbaan
Rondom de voorstellingen is er op de foyers van alles te beleven. Van een binnenschaatsbaan op de Grote Foyer tot gezellige eetkraampjes. Speciale schaatsen voor de schaatsbaan zijn te leen bij het Parktheater.

Lekker eten tijdens het Kerstwintercircus
Tijdens het Kerstwintercircus serveert restaurant Smaaktheater Dertien feestelijke specials, zoals het Kerstwintercircusmenu, een High Tea en een Ik wil er wel wat bij...-arrangement (bij de voorstelling van 12.00 uur). Bekijk de specials en boek bij het bestellen van kaarten voor het Kerstwintercircus. Inclusief speciale kinderprijzen (t/m 12 jaar). 

________________________________________________________________________

49e Internationaal Kerstwintercircus
zaterdag 21 t/m zondag 29 december 2019 
voorstellingen om 12.00 uur & 16.00 uur (21 dec alleen 15.00 uur, 28 dec alleen 16.00 uur)

Compilatiefilmpje Internationaal Kerstwintercircus 2018>>
Noot voor de redactie (niet voor publicatie) 
Note to editors (not for publication)
Meer informatie / more  information &hr-images: Carla Evers / Geertje van Geel / communicatie@parktheater.nl
040 - 2 156 156

(foto: ©Twycer)
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn