Copy
Win een Space Academy meet & greet met astronaut André Kuipers in het Parktheater!

Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen komen op zondag 3 november naar Parktheater Eindhoven met de ruimtevaartshow Space Academy. Samen nemen ze het publiek mee op een bijzondere reis naar de ruimte. Wil jij André Kuipers na afloop van de show persoonlijk ontmoeten en hem een vraag stellen? Doe dan mee met de Space Academy-vragenactie en win een exclusieve meet & greet!

Iedereen met kaartjes voor de voorstelling Space Academy kan meedoen
. Op de website van het Parktheater vind je informatie over de actie en hoe je je vragen kunt insturen. Hierop kun jij je leukste, spannendste of slimste vraag over onze planeet aarde invullen. Uit alle inzendingen kiest het theater vijf winnaars die samen met hun gezelschap (broers, zussen, (groot)ouders, etc.) André Kuipers na afloop van de show persoonlijk kunnen ontmoeten. De kans dat je wint.... is dus best heel groot. En als je André dan toch ontmoet, kun je meteen even samen op de foto!

Alle ingestuurde vragen moeten gaan over onze planeet aarde (mensen, dieren, natuur, milieu, klimaat, de aarde in de ruimte, etc.). Jouw vraag maakt kans om te worden opgenomen in het nieuwe boek van André Kuipers en Sander Koenen met daarin 101 kindervragen aan André Kuipers – over planeet aarde. Dit is het vervolg op een boek dat ze eerder maakten: Heb je wifi in de ruimte? 101 kindervragen aan astronaut André Kuipers.

Wil je meer weten over deze actie? Het Parktheater kan je er alles over vertellen. Doe mee en win een onvergetelijke ontmoeting met André Kuipers!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet voor publicatie. Voor meer informatie:
Communicatie & Marketing communicatie@parktheater.nl
040 - 2156 156.
 
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn