Copy
View this email in your browser

--- PERSBERICHT --- 

Jacco Vonhof (voorzitter MKB-Nederland) ontvangt eerste exemplaar business poetry bundel ‘Kantoor (cata) Strofen’

Den Haag, Malietoren, 11 juni 2020

Vandaag ontving Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, het eerste exemplaar van de business poetry bundel  ‘Kantoor (cata) Strofen’. ‘Kantoor (cata) Strofen’ is een uitgave van VDH Bestuurszaken waarin directeur-eigenaar Gert van der Houwen ‘ons werkend leven bekijkt vanuit een poëtisch perspectief’. De dichtbundel is te koop via  managementboek.nl en businesspoetry.nl.
‘Kantoor (cata)Strofen’ is een boek gevuld met elegante, ondeugende en op waarheden gebaseerde ‘business poetry’. Business poetry is een vorm van dichtkunst die haar oorsprong vindt in het ongemak in het interacteren van mensen binnen organisaties. 

Schrijver van de gedichten in Kantoor (cata)Strofen is directeur-eigenaar van VDH Bestuurszaken Gert van der Houwen. Hij liet zich tot deze dichtkunst verleiden door de ervaringen die hij in inmiddels ruim 30 jaar heeft opgedaan in verschillende organisaties en de verschillende rollen die hij daar vertolkte (directeur, aandeelhouder, interim-directeur, projectleider, coach, trainer en consultant).

De schrijver aan het woord
Zelf zegt Gert daar het volgende over: “Naarmate ik langer rondloop in organisaties ben ik mij steeds bewuster geworden van een stijgend ongemak van mensen op en rond hun werk. Heel vaak wordt werken als iets onvermijdelijks gezien vanwege de noodzaak om geld te verdienen. Talloze ongemakken worden hierbij voor lief of onontkoombaar genomen. In de gedichten van deze bundel laat ik zowel het ongemak als een verdraaid perspectief samen komen en zo ontstaan er gedichten die vervreemdend aanvoelen en soms zelfs schurend. Het ongemak dat de lezer ervaart is een spiegel van de gevoelens die centraal staan in de gedichten.”

Jacco Vonhof: “Met veel plezier heb ik Kantoor (cata) Strofen in ontvangst genomen. Een dichtbundel die situaties op kantoor beschrijft met een leuke kwinkslag, maar het is ook op een ander niveau een mooie metafoor. Het gaat namelijk over anders kijken. Het biedt een andere blik op de werkelijkheid en schotelt mensen binnen organisaties een ander perspectief voor op datgene wat ze altijd al doen. Dus ik ga de bundel lezen en ik hoop dat ik er een paar mooie lessen uit kan trekken”. 

Met het boek KANTOOR (cata) STROFEN brengt Van der Houwen een originele ‘spiegel’ op de markt, waarin bestuurders, werkgevers en werknemers veel zullen herkennen.  
 
Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Een review / recensie van KANTOOR (cata) STROFEN in uw medium wordt zeer gewaardeerd. Natuurlijk sturen wij u in dat geval met plezier een exemplaar van het boek toe. Het persbericht als Word-bestand kunt u downloaden op businesspoetry.nl/pers, evenals beeldmateriaal. Voor meer informatie of aanvullend beeldmateriaal kunt u contact opnemen met: 

VDH Bestuurszaken
Romy Blankenspoor
E: blankenspoor@vdhbz.nl
T: 070 2060170
W: www.businesspoetry.nl
Over VDH Bestuurszaken
VDH Bestuurszaken biedt flexibele, betrokken, persoonlijke en professionele bestuursondersteuning en -services voor verenigingen, stichtingen en (vermogens)fondsen. Middels klanteigenrepresentatie creëert VDH Bestuurszaken op efficiënte wijze rust in continuïteit en wordt succesvolle groei bevorderd teneinde doelgericht aan de doelstellingen van de organisatie bij te dragen. Meer informatie is te vinden op: www.vdhbz.nl 

 

Twitter
LinkedIn
Website
Copyright © 2020 VDH Bestuurszaken, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp