Copy
Nieuwsbrief nr. 4 - 9 december 2016
Op zondag 11 december is Buurauto aanwezig bij "Belcrum duurzaam", een duurzaamheidsmarkt waar naast Buurauto ook andere duurzaamheids-initiatieven aan deelnemen. Zo kun je er informatie opdoen over investeren in zonnepanelen via Postcodestroom. Krijg je te horen hoe je je woningdroom kunt waarmaken via Droomwonen. Kun je te weten komen hoe je je woning via Bres energiezuiniger kunt maken en kun je bij de stand van de Stichting Zonnebank te weten komen, welke daken er in Breda allemaal voorzien gaan worden van zonnepanelen.

De duurzaamheidsmarkt vindt plaats op Speelhuislaan 156A, 4815 CJ Breda.
Kijk hier voor meer informatie.
Vraag een vrijblijvende kennismaking en/of proefrit aan
Menno de Lange doet verslag:

Sinds ruim een week maakt Menno de Lange uit de Bredase wijk Belcrum gebruik van het probeeraanbod van Buurauto. Menno heeft er een verslagje van gemaakt. U leest het hier.
Meld je ook aan voor het probeeraanbod.
De Nissans Leaf die we inzetten als Buurauto hebben een actieradius tussen 160 en 220 kilometer. Een van de vele vragen die wordt gesteld is of dat wel voldoende is. en wat er gebeurt als onderweg de accu leeg raakt. Gelukkig kunnen wij met alle nieuwe Nissans Leaf gratis onbeperkt terecht bij de snelladers van Fastned. En wat doe je als je daar even staat te wachten? Je kunt een stukje wandelen, of koffie halen bij de naastgelegen benzinepomp. Of je werkt op je laptop via het wifi-netwerk van Fastned. Of je werkt je status op sociale media bij, omdat dat tijdens het rijden veel te gevaarlijk is.
Laatste nieuws:
Op zaterdag 10 december neemt Buurauto deel aan de voorlichtingsochtend van GroenLinks in Leiden op het Raadhuisplein. Klik hier voor meer informatie. Op deze informatiemarkt presenteren diverse aanbieders van deelauto's zich aan het Leidse publiek. GroenLinks in Leiden heeft het initiatief genomen om deze markt te organiseren.
Reminder:
Zaterdagmiddag 10 december staat Buurauto ter promotie in Rotterdam Noord van 14 tot 16 uur in Vlaggemanstraat 13b in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie. Er is een buurauto beschikbaar voor een proefrit en je kunt je inschrijven voor het probeeraanbod.
Deel op facebook
Tweet
Stuur door naar een vriend
voorkeuren aanpassen          © 2016 Buurauto          uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Buurauto bv · Soesterweg 314A · Amersfoort, Utrecht 3812 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp