Copy
Nieuwsbrief nr. 2 - 11 november 2016
Afgelopen dinsdag werd bij Mijndomeinauto een nieuwe Buurauto afgeleverd. Inmiddels is deze voorzien van de Buurauto-bestickering en Buurauto-hardware. Door de toepassing van een slim stukje hardware is de auto te openen en te sluiten met dezelfde smartphone-app waarmee je de auto reserveert en afrekent. Buurauto werkt zo met één geïntegreerd systeem.
Maak kennis met Buurauto
Op dit moment krijgen wij wekelijks nieuwe aanmeldingen binnen. Het kan soms even duren voordat er voor jou een plekje in een Buurauto beschikbaar is. Onze partners doen hun uiterste best om zo snel mogelijk een nieuwe auto te leveren, maar dan is er nog niet altijd een laadpaal voorhanden. Gelukkig zit er bij een nieuwe Nissan Leaf een onbeperkt gratis abonnement op Fastned, zodat je nooit zonder stroom komt te zitten. Want er is altijd een Fastned-station in de buurt.
Meld je aan als deelnemer
Buurauto is nu ook operationeel in Breda. De eerste Buurautorit trok gelijk de aandacht, er waren direct al geïnteresseerden. Woon je in Breda en heb je ook interesse, stuur dan een bericht naar Buurauto. Dit kan via onderstaande button. 
Interesse? Stuur een bericht naar Buurauto.
Deel op facebook
Tweet
Stuur door naar een vriend
voorkeuren aanpassen          © 2016 Buurauto          uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Buurauto bv · Soesterweg 314A · Amersfoort, Utrecht 3812 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp