Copy
Nieuwsbrief nr. 6 - januari 2017
We kunnen ons opmaken voor een jaar volop elektrisch autonieuws. Zo gaan we de Renault Zoë met 40 kW-accu op de weg tegenkomen en is vanaf mei de Volkswagen E-Golf met een 37 kW-accu leverbaar. Ook is de BMW i3 met een sterkere accu leverbaar. Daarmee komen reële afstanden van meer dan 250 km op één enkele acculading binnen handbereik. Als klap op de vuurpijl komt Opel dit jaar met de Ampera E met een accu van 60 kW, goed voor zo'n 400 echte kilometers. Opel komt volgende maand met meer informatie. Die delen wij dan uiteraard gelijk in onze nieuwsbrief.
Vraag een vrijblijvende kennismaking en/of proefrit aan
Een elektrische auto is al duurzaam en wordt nog duurzamer als de elektriciteit voor 100% afkomstig is van natuurlijke bronnen als zon en wind. In 2017 gaat Buurauto verder met de koppeling van elektrische deelauto's aan duurzaam opgewekte energie. Wat is nu mooier dan je eigen deelauto te laten rijden op je eigen stroom?
Meld je aan als deelnemer voor 3 of 24 maanden.
Eerste ervaring Ariane met de buurauto 
 
Sinds de oproep in september tijdens Happystreets om met een aantal buurtbewoners een elektrische auto te gaan delen, kwam vlak voor de kerst de Rotterdamse Buurauto. Redenen voor mij om een auto te delen die ook nog elektrisch is, zijn uiteenlopend. Ik woon aan de Schieweg en hoor dagelijks veel verkeer de stad in en uit rijden, allemaal met vuile fossiele uitlaten. Daarnaast wordt de stad steeds voller en om de kwaliteit van onze lucht die wij inademen gezond te houden moet er iets gebeuren. In plaats van te klagen ben ik zelf opzoek gegaan naar alternatieven die mij toch alle mobiliteitsvrijheid geven en passen bij mijn levensstijl en overtuiging. Daarnaast woon ik vlak bij het station en zijn andere steden hierdoor bereikbaar. Binnen de stad doe ik veel op de fiets; zo krijg ik ook voldoende actieve beweging. Lees meer......
Lees hier het verhaal uit de Rotterdamse editie van het Algemeen Dagblad over twee Buurauto-pioniers.
Vervangende auto's van Europcar
 
Per direct kunnen deelnemers van Buurauto bij Europcar met korting een auto huren, bijvoorbeeld voor vakanties, of als de Buurauto bezet is. Informeer bij info@buurauto.nl naar de voorwaarden.
 
Deel op facebook
Tweet
Stuur door naar een vriend
voorkeuren aanpassen          © 2016 Buurauto          uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Buurauto bv · Soesterweg 314A · Amersfoort, Utrecht 3812 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp