Copy
Nieuwsbrief nr. 5 - 23 december 2016
Welke kosten rekent Buurauto?
Wij krijgen de laatste tijd vragen over de kostenstructuur van Buurauto, met name over de "vaste kosten". In principe rekent Buurauto geen vaste kosten, maar wordt alles afgerekend per kilometer. Je betaalt geen kosten per uur en vaste abonnementskosten.
Zoals bij elke leaseauto moet ook door Buurauto het leasecontract per maand vooraf betaald worden. Daarom vragen wij elke maand een voorschot, gebaseerd op je eigen opgave van de kilometers die je denkt te gaan rijden. Aan het einde van de maand wordt de afgelopen maand verrekend (je moet bijbetalen of je krijgt geld terug) met de volgende maand.
Vraag een vrijblijvende kennismaking en/of proefrit aan
Buurauto van start in Rotterdam
Afgelopen maandag is de eerste Buurauto gestationeerd in Rotterdam. De auto krijgt een vaste parkeerplaats en laadpaal bij het Stadhoudersplein. De gemeente Rotterdam treft voorbereidingen voor de plaatsing van de laadpaal en het gereserveerde parkeervak. Wanneer alles gereed is, vindt de officiële feestelijke ingebruikname plaats.
Meld je aan voor Buurauto Rotterdam
Wij zijn op dit moment de website aan het optimaliseren. Het is mogelijk dat de website soms niet toegankelijk is, of niet altijd de juiste informatie weergeeft.
Deze maand is Buurauto VOF omgezet in Buurauto bv. Je vind dus ook een ander KvK-nummer op de facturen en incasso's. Het bankrekening-nummer verandert niet. En de mensen achter Buurauto uiteraard ook niet.
Deel op facebook
Tweet
Stuur door naar een vriend
voorkeuren aanpassen          © 2016 Buurauto          uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Buurauto bv · Soesterweg 314A · Amersfoort, Utrecht 3812 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp