Copy
Nieuwsbrief nr. 8 - maart 2017
Trouwen = Delen
De belangstelling voor Buurauto neemt flink toe. Nu al rijdt Buurauto in Amersfoort, Breda en Rotterdam. Daarnaast is er serieuze belangstelling van Emmen tot Eindhoven en van Den Helder tot Venlo. Staat jouw woonplaats er tussen? Hoe eerder jij je aanmeldt, des te sneller wij kunnen starten. Staat jouw woonplaats er niet tussen? Meld je aan, dan kijken we samen wanneer we kunnen gaan rijden in jouw plaats.
Vraag een vrijblijvende kennismaking en/of proefrit aan
De gemeenteraad van Breda heeft aan Buurauto voor 2017 een subsidie van een kleine 10.000 euro toegekend. Daarmee zetten wij in Breda direct twee extra buurauto's in, die ook de huidige deelnemers kunnen gebruiken. Zo heb je een auto nog dichter in de buurt. In Breda zijn er dan drie buurauto's.
De eerste vaste standplaats voor de Buurauto is een feit. Deze standplaats bevindt zich op het Stadhoudersplein in Rotterdam, aan het begin van de Noorderhavenkade. Zo is Buurauto beter zichtbaar en vindbaar in de buurt.
Renault Zoë met 41 kW-accu leverbaar
Binnenkort is de Renault Zoë met 41 kW-accu als Buurauto te rijden. Wij streven ernaar om in elke plaats waar we actief zijn het komende jaar minimaal één Zoë in te zetten. Ten opzichte van de Nissan Leaf is de Renault Zoë een stukje kleiner, maar kom je er wel 100 km verder mee. De REnault Zoë is wel duurder dan de Nissan Leaf. Kijk hier voor de tarieven. De levertijd is ongeveer drie maanden, wij verwachten eind juni eerste Zoë op de weg te hebben.
Ja, ik ben ook geïnteresseerd in de Renault Zoë als Buurauto
Oproep van de Energiecommissie: Onderteken mee
De verkiezingen zijn achter de rug, tijd om de energietransitie topprioriteit te geven. Net als de Deltacommissie hebben we een Nationale Energiecommissie nodig die zorgt dat het klimaat voorop staat. Die zorgt dat groene energie de banenaanjager voor Nederland wordt, en er voor zorgt dat onze natuur kan herstellen. Ik tekende deze oproep aan het kabinet – en vraag jullie dat ook te doen. #daartekenenwijvoor www.energiecommissie.nl.
Deel op facebook
Tweet
Stuur door naar een vriend
voorkeuren aanpassen          © 2016 Buurauto          uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Buurauto bv · Soesterweg 314A · Amersfoort, Utrecht 3812 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp