Copy
Nieuwsbrief nr. 1 - 29 oktober 2016
De eerste Buurauto rijdt!
In Amersfoort maakt deze uitvoerig zijn eerste testrondes. Johan (links) en Alex (rechts) van Buurauto zijn trots je Buurauto in real life te kunnen demonstreren. Inmiddels is er al ruime interesse in Amersfoort, Breda en Rotterdam. Daarnaast zijn er verschillende gemeenten die met ons in gesprek gaan om te onderzoeken hoe Buurauto kan bijdragen aan de verwezenlijking van hun mobiliteitsbeleid.
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek en proefrit aan.
Vanaf 1 november a.s.maken drie huishoudens in het Amersfoortse Soesterkwartier gebruik van de eerste Buurauto van Nederland. Wil je ook meedoen? Dat kan, meld je nu aan!
Aanmelden
Wij kunnen het ons voorstellen dat je graag eerst Buurauto een maand of drie maanden wil proberen, voordat je een contract afsluit van twee jaar. Daarvoor hebben wij een speciaal probeeraanbod in het leven geroepen. Je hebt de keuze tussen één en drie maanden.
lees meer
Bestel nu
Afgelopen weekend is Alex van Buurauto met de auto naar Schiermonnikoog geweest. De reis naar Lauwersoog was bijna 200 km. Hoe doe je dat met een auto die een range heeft van tussen de 180 en 220 kilometer? Lees in zijn blog hoe hij dat heeft ervaren.
Lees ervaringen
Deel op facebook
Tweet
Stuur door naar een vriend


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Buurauto bv · Soesterweg 314A · Amersfoort, Utrecht 3812 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp