Copy
Nieuwsbrief nr. 1 - 28 oktober 2016
Nieuwsbrief met belangrijke informatie voor de deelnemers van Buurauto
Buurauto-flyers beschikbaar

Door verschillende deelnemers is gevraagd op welke wijze zij hun buren en kennissen kunnen interesseren voor Buurauto. Sinds deze week zijn er flyers beschikbaar op briefkaart-formaat om uit te delen. Er is ook ruimte op de flyer voor extra informatie, bijvoorbeeld voor een buurt-activiteit of specifieke informatie. Je kunt ze opvragen via info@buurauto.nl.
Hoe parkeer je de buurauto goed?

Welke regels gelden er nu voor het parkeren van de Buurauto? Per auto kan het verschillend zijn welke parkeervergunning er opzit. Alleen als de auto een vaste standplaats heeft in een gebied met betaald parkeren, zit er een parkeervergunning op. Het verschilt per gemeente hoe dat is geregeld. In Rotterdam is deze parkeervergunning gemeentebreed, maar in andere gemeenten maar voor één vergunningengebied. In elk geval geldt overal, dat als je parkeert op een gereserveerde parkeerplaats bij een laadpaal, je de auto MOET aankoppelen. De bekeuring is niet mals: € 90 plus € 9 administratiekosten. De bekeuring wordt doorbelast aan de laatste gebruiker.
Documentatie Buurauto

Wij zijn bezig de documentatie van Buurauto op te zetten. De meesten van jullie hebben daar de eerste versie van ontvangen. Hierbij sturen wij jullie enkele links naar de documenten: Wij verbeteren graag onze dienstverlening en wij horen graag waar jullie behoefte aan hebben via info@buurauto.nl.
Deel op facebook
Tweet
Stuur door naar een vriend
voorkeuren aanpassen          © 2016 Buurauto          uitschrijven


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Buurauto bv · Soesterweg 314A · Amersfoort, Utrecht 3812 BH · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp