Copy
Nieuwsbrief 8  OBS de Groeiplaneet week 3-4/ 2021
Bekijk deze nieuwsbrief online

In deze nieuwsbrief:

- Agenda
- Algemeen nieuws
  - Noodopvang
  - Naschoolse opvang
- Groeiplaneet App

wk 3: 18 jan. - 22 jan.

m   deze week online onderwijs
d           
w    
d   
v    

wk 4: 25 jan. - 29 jan.

m   deze week online onderwijs
d              
w   
d         
v  
   Algemeen nieuws


Beste ouders en/of verzorgers van de kinderen van Obs De Groeiplaneet,

We zijn alweer twee weken aan de slag met thuisonderwijs. Als directeur ben ik erg trots op leerkrachten, ouders en kinderen die gezamenlijk er toch voor zorgen dat het onderwijs op een zo goed mogelijke manier doorgang kan vinden. Het is heel goed om te zien dat iedereen zijn/haar uiterste best doet om van deze vervelende situatie toch nog iets moois te maken. Als wij deze samenwerking altijd vasthouden, ook wanneer de lockdown voorbij is, zijn wij met zijn allen in staat bergen te verzetten. Als nieuwe directeur is het fijn om te zien dat alle partijen in staat zijn goed met elkaar samen te werken in hele moeilijke omstandigheden. Het geeft mij een sterk gevoel van saamhorigheid waarmee wij het onderwijs voor onze leerlingen/kinderen naar een nog hoger niveau kunnen tillen.
Ik wil via deze onpersoonlijke weg dan ook iedereen bedanken voor de inzet en laten we elkaar blijven steunen en het volhouden in het belang van onze leerlingen.
 
Noodopvang
Tijdens de sluiting van de school tijdens de lockdown is er voor kinderen met ouders in een van de cruciale beroepen opvang geregeld. 
 
Deze opvang is niet in de klas bij de eigen leerkracht. De opvang wordt gedaan in 2 lokalen waar de kinderen bij elkaar zitten. Er is een groep met leerlingen van groep 1 t/m 3 en een groep van 4 t/m 8. 
 
De noodopvang is van 08:45 tot 14:00 uur. Indien het noodzakelijk is dat uw kind eerder opgevangen moet worden kan er gebruik gemaakt worden van de voorschoolse opvang.
 
Naschoolse opvang      
Er zijn leerlingen die gebruik maken van de naschoolse opvang. Deze opvang dient door de ouders zelf geregeld te worden. Tijdens de lockdown dienen ouders, die hiervan gebruik willen maken, zelf contact op te nemen met KindeRdam: 0180-580636. Het is namelijk niet zo dat wanneer u normaal gebruik maakt van de naschoolse opvang, deze automatisch nu ook geregeld is. 


Vriendelijke groet,

John Bodmann
Directeur De Groeiplaneet

Contactgegevens


Onderbouw
Berk 2
2925 CB Krimpen aan den IJssel
Telefoon: 0180-521997

Bovenbouw
Wielerbaan 17
2924 XP Krimpen aan Den IJssel
Telefoon: 0180-513835

E-mail algemeen:
info@degroeiplaneet.nl
 
Facebook
Website
Copyright ©  2016 |obs de Groeiplaneet|, All rights reserved.

Our mailing address is:
info@degroeiplaneet.nl

afmelden voor de nieuwsbrief

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Obs de Groeiplaneet · Wielerbaan 17 · Krimpen aan Den IJssel, ZH 2924XP · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp