Copy
BeQuick Nieuwsbrief nr.1   Oktober 2016
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser

Beste leden en ouders,


Na een vliegende start op de Agrarische Dagen (Klik hier voor de compilatie(en hier de foto's) is het nieuwe seizoen weer begonnen. Jullie bestuur en de train(st)ers hebben er weer zin in om er een mooi en sportief jaar van te maken. Deze nieuwsbrief zal vanaf nu met enige regelmaat in jullie mailbox verschijnen. Zo kunnen we jullie op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen BeQuick Franeker.

Namens het bestuur veel leesplezier toegewenst.

 

In deze nieuwsbrief

  • Nieuwe trainsters
  • Nieuw trainingsuur
  • Planning
  • Nieuwe penningmeester
  • Nieuwe website
  • BeQuick groeit
  • Waar zijn de vrijwilligers?
  • Financieel nieuws
  • Materialen
  • Gratis sponsoren met Sponsorkliks

Nieuwe trainsters

Jettie Anema is de opvolgster van Kim Genee. Jettie komt uit Sneek en geeft les sinds 1976. Daarnaast werkt ze in de thuiszorg. Met Jettie hebben we 40 jaar les- en turnervaring binnen gekregen. Van peutergym tot ouderengym en 80+, ze kan het allemaal. Jettie geeft les op de dinsdag aan de recreatiegroepen turnen en de ouderengroep.
Arjanne Jansma en Tessa Sijbrandij zijn bij Ritmische Gymnastiek de opvolgsters van Lyanne en Mireille. Lyanne heeft gekozen voor een nieuwe carrière. Mireille en Lyanne kunnen we zo nu en dan nog wel terugzien als invaltrainster. Tessa en Arjanne geven beide training op de woensdag. Vrijdagmiddag geeft alleen Tessa training.
Tessa Sijbrandij is ingenieur Biomedische technologie en werkt als Fysiotherapeut in Gezondheidscentrum Het Want in Franeker. Naast alle drukte is ze ook al jaren gediplomeerd trainster voor Ritmische Gymnastiek.
 
Arjanne Jansma kennen we van haar resultaten op verschillende NK's. Na haar VWO examen is Arjanne commerciële economie gaan studeren op de NHL. Naast haar studie is ze ook nog assistent trainer.

Nieuw trainingsuur

Naast nieuwe trainsters is er ook een geheel nieuw trainingsuur. Vorig jaar heeft zowel het junioren springteam als het senioren springteam mooie resultaten geboekt.  Ook gezien het animo bij de jongens en meiden is er op donderdag een speciaal uur (groeps-)springen ingeroosterd. Leden die hier interesse in hebben worden van harte uitgenodigd om op donderdag langs te komen of stuur een email naar info@bequikfraneker.nl .
De grootste verandering in het rooster is voor RG. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid van de nieuwe trainsters en de zalen. De RG uren zullen op woensdag en vrijdag plaatsvinden. Kijk daarom goed op de website aanpassingen in het rooster. Wijzingen zullen via website doorgegeven worden.

Planning komende tijd

De maand september stond in het teken van het definitief maken van het rooster. Komende tijd kunnen er nog kleine wijzigingen plaatsvinden. Klik hier voor het meest recente rooster.

Nieuwe leden zijn altijd welkom. Daarom kunnen de kinderen de eerste week van oktober gerust een vriendje of vriendinnetje mee nemen voor een proefles.

 

Nieuwe penningmeester

Christa Steensma (de penningmeester) is verhuisd naar Heerenveen waar zij een nieuwe baan heeft gevonden. Gezien het belang van deze bestuursfunctie heeft Siske Kroeger zich bij het bestuur gevoegd om haar op te volgen. Omdat het controleren en afhandelen van de incasso’s heel veel tijd kost, is het bestuur nog wel op zoek naar iemand die wil helpen bij de financiële administratie.

Nieuwe website

Zoals jullie vast wel gezien hebben is de website helemaal vernieuwd. Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben dan kan je dit doorgeven via info@bequickfraneker.nl. Oh ja, we zoeken natuurlijk iemand die al dit moois gaat bijhouden. Bekijk hier de website

BeQuick groeit weer

Na een hectisch jaar gaat het weer de goede kant op met BeQuick. Zowel financieel als in het aantal nieuwe aanmeldingen. Er is nog altijd ruimte voor de allerkleinsten bij kleutergym en peutergym en Jazzdance. Hoort zegt het voort. Broertjes zusjes neefjes nichtjes. Ze zijn allemaal welkom
 

 

Waar zijn de vrijwilligers?

Zoals altijd zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen. Drie belangrijke functies:

Een financiële man of vrouw met ballen.
Hulp met de administratie is dringend nodig. Bijvoorbeeld het maandelijks nalopen van incasso’s etc. Er stroomt nog steeds te veel geld weg door storno’s en wanbetalers. Met een gezonde boekhouding houden we BeQuick ook financieel gezond.

Een online redacteur / redactrice.
Iemand die de website beheert en updates verzorgt op de site en op facebook.

Enthousiaste ouders.
Voor de activiteiten commissie ( grote clubactie, Poeisz actie, demonstraties, organisatie wedstrijden etc.).
 
Kom op en spreek iemand van het bestuur aan als je het leuk lijkt om iets voor de vereniging terug te doen of meld je aan via info@bequickfraneker.nl

Financieel nieuws

Dit jaar worden de incasso’s ook weer maandelijks gedaan. In de laatste week van de maand zal de incasso uitgevoerd worden. Zorg dat er in die week voldoende geld op de rekening staat. Het kost ontzetten veel tijd en geld om het maandelijkse lidmaatschap nogmaals te incasseren.
Wanneer het een storno betreft die door de persoon zelf is gedaan vragen wij u dringend een mail te sturen naar info@bequickfraneker.nl  waarom het bedrag gestorneerd is. 

Materialen

Afgelopen zomer zijn een aantal toestellen gerepareerd. Zo hebben de balken en de grote matten een compleet nieuwe hoes gekregen.

Tot slot kunnen we melden dat we inmiddels ook nieuwe transportwieltjes en een mini trampoline aangeschaft hebben voor de vereniging. Binnenkort hopen we leuke nieuwe BeQuick sportshirts & hoodies te kunnen presenteren.

Gratis sponsoren met Sponsorkliks

Zoals je misschien al gezien hebt op de website werkt BeQuickFraneker samen met SponsorKliks om voor extra inkomsten te zorgen. BeQuick Franeker ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt BeQuickFraneker daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online. Als je dat via de BeQuick website doet (of deze nieuwsbrief) kan jij onze vereniging helpen. Je kun op de site ook meteen zien wat je aankoop voor BeQuick oplevert. 

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!
Facebook
YouTube
Website
Email
Copyright © 2016 BeQuick Franeker, All rights reserved.


Heb je deze nieuwsbrief verkeerd ontvangen?
Je kan hier je voorkeuren aanpassen of afmelden voor deze nieuwesbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp