Copy
Nieuwsbrief 2017-03
View this email in your browser

Technical Diving Holland

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de schitterende onderwaterwereld. Op deze wijze willen wij jullie op de hoogte houden van de opleidingen en avonturen die wij de afgelopen tijd hebben beleefd en de zaken die nog op de planning staan.

11.08.2017:
Tijdens het eerste weekend Hemmoor hadden zich 13 duikers ingeschreven om de oude cement afgraving te komen bekijken. Twee huisjes puilden uit met flessen en rebreathers. Elke duikdag werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Goed zicht en mooie duiken gemaakt. Miranda en Martijn zijn geslaagd voor hun DAN instructie papieren (met dank aan Hans Paapen van TNT-Diving). Hele mooie prestatie na maanden lange inzet, van harte gefeliciteerd. Nu kan Technical Diving Holland naast (P)BLS opleiding van de Nederlandse Reanimatieraad ook alle opleidingen van de DAN aanbieden. 
08.09.2017:
Onderwateroriëntatie en zoeken & bergen stonden de eerste week van september op de kalender. Jos, Vincent, Stefan en Angelique hebben na een dag van theorie zich klaar gemaakt voor de praktijk oefeningen van deze combi specialty. John, Martijn en Teun van Discovery dive uit Sint Oedenrode sloten voor het examen aan. Na de oriëntatie oefeningen, knopen leggen en lijnduiken hebben de cursisten zware items van de bodem van de Oosterschelde geborgen. Helaas nu nog geen schatten van waarde ... maar wie weet wat de toekomst gaat brengen.
10.09.2017:
Het weekend stond weer in het kader van Nitrox basis. Na een ochtend lang de theorie ontvangen te hebben zijn Peter, Alex en Tim na het theorie examen met EAN32 gaan duiken aan de Anna Jacobapolder. De dag erop was de examenduik aan de overkant bij Zoetersbout. Gefeliciteerd mannen.
22.09.2017:
Het tweede weekend Hemmoor met veel examenduiken. De groep was weer net zo groot als tijdens het eerste weekend. Deze keer vooral gevuld met duikers uit het oosten van Brabant. John slaagde voor zijn mod1 megalodon rebreather. Derk-Jan en Henn slaagden voor hun Normoxic Trimix examen (met dank aan Hans Paapen van TNT-Diving). Naast deze technische examens slaagde Mark en Chris voor hun decompressie specialty. Wederom een super gezellig weekend waar we een hoop nieuwe duikers hebben mogen ontmoeten.
29.09.2017:
Na geslaagde confined water duiken was het tijd om nog een deco-examen af te nemen. Daarvoor werd weer afgereisd naar de Anna Jacobapolder. Na de skills en drills op de juiste wijze te hebben getoond kon Martijn gefeliciteerd worden. Martijn, Mark en Chris..... vele mooie deco-duiken gewenst in de toekomst.
08.10.2017:
We hebben van DTD uit Tsjechië weer een lading buckles ontvangen. Wij kunnen hierdoor uw banden stel voorzien van het uiterst sterke RVS systeem waarmee u in een handomdraai uw harnas los kan maken.
Let op: Deze zijn niet te vergelijken met de reguliere kunststof buckles die redelijk makkelijk kapot kunnen gaan. Wij maken uw harnas op maat en plaatsen het systeem waar u het wenst. Stuur gerust een mail als u vragen heeft.
Planning aankomende maanden:

- NOB 3* opleiding (Divemaster) 

- NOB Nitrox

- NOB Volgelaatsmasker

- NRR Reanimatie opleidingen i.c.m. DAN opleidingen

- IANTD Teklite opleiding (-50 m)

- IANTD Normoxic plus (-70 m)

- IANTD Introductie duiken (zwembad)

Evenementen:

- April/ mei  2018: Intro to cave en technical cave (Frankrijk)

- Juni / juli  2018: Trimix opleidingen (Oostenrijk)

- sept / okt 2018: Trimix duiken (Italië)

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft voor een van
bovenstaande opleidingen. Kijk ook gerust op onze website als u in een andere
opleiding interesse heeft. Wij bieden in totaal 40 verschillende opleidingen aan.

Wij verzorgen deze opleidingen wanneer het u uitkomt. 

Onder dit bericht staan de hyperlinks naar onze website, onze facebook pagina
en ons e-mailadres.
© 2017 Technical Diving Holland

"Semper paratus pro dive"