Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
Eindelijk mogen we weer stapje voor stapje open!
Wat vinden we het fijn jullie weer te mogen verwelkomen en te laten zien waar we in de tussentijd mee bezig zijn geweest. Deuren zijn bestickerd, muren geschilderd en er zijn nieuwe voorzieningen. Er wordt nog hard gewerkt aan het terras waar je héérlijk kunt zitten. Er zitten diverse nieuwe huurders in ons centrum, waaronder een huisartsenpraktijk.
De horeca is al open en de lessen op het gebied van kunst en cultuur bij de Volksuniversiteit, De Wiele creatief en Kunstkwartier mogen weer starten. We zijn al druk bezig om weer leuke activiteiten in onze agenda te plannen! We hebben er weer zin in! Jullie ook?
 
Het Weverijmuseum Geldrop heeft het voornemen om een expositie over Japanse kimono’s te presenteren. De expositie zal gehouden worden van zaterdag 24 juli t/m donderdag 2 september 2021. Het museum heeft de unieke kans gekregen om uit de rijke collectie van Adri van Hoegee en G. van der Linden, van het voormalige Zijdemuseum In Meliskerke, een selectie te mogen maken van circa 80 kimono’s en accessoires. Naast de expositie zullen er ook veel aan Japan gerelateerde events plaats gaan vinden in Centrum Hofdael én in het centrum van Geldrop.
Meer weten? Kijk hier!
Muziek op de Bleek staat ook weer op de agenda! Op 25 juli speelt dit muziekevenement zich af op het plein voor het gebouw van Hofdael, Cultuurplein de Bleek. De aftrap van dit seizoen wordt gedaan door Tip Jar.
Zet hem alvast in je agenda! 25 juli van 14.30 - 17.00 uur. De toegang is GRATIS!
Meer informatie
Audo Visueel studenten van SintLucas hebben personen die werkzaam zijn in Centrum Hofdael of in ons centrum hun passie uitoefenen, in One-minute-filmpjes vastgelegd. Je kunt ze bekijken met onderstaande knop. Zeker even doen!
Bekijk hier de filmpjes
Prachtige graffiti op de 2e verdieping.
We willen Centrum Hofdael ook voor jeugd aantrekkelijker maken. Door speciale jongeren-activiteiten, maar ook door een stukje uitstraling. Samen met de LEV-groep Geldrop-Mierlo en Geldrop-Mierlo Urban Culture hebben we nieuwe graffiti op de bovenste etage gerealiseerd. Deze is gemaakt door Decofiti. Hopelijk volgen binnenkort ook de overige etages samen met andere (beginnende) artiesten uit Geldrop-Mierlo.
Vroeger heeft op de plek van Centrum Hofdael een wollen stoffenfabriek gestaan. Om de historie meer naar voren te laten komen, hebben we op Facebook een oproep gedaan voor wollen dekens. En dit is het resultaat! We willen ook nog kussentjes in onze zitjes bekleden met wollen dekens, dus heb je nog een (liefst kleurige) wollen deken die je niet meer gebruikt? Wij zijn er heel blij mee!
Jij en je E-Bike weer vól energie na een bezoek aan Centrum Hofdael!
We hebben sinds kort 6 E-Bike oplaadpunten bij de ingang op plein De Bleek. Dus terwijl jij geniet van kunst, cultuur of koffie in Centrum Hofdael, laadt je elektrische fiets ook lekker op.
Pak een boek en zoek een plekje.
Sinds kort bevindt zich vlakbij de ingang een Minibieb. Je mag hier een boek pakken, ruilen of er een boek van jou in zetten dat je gelezen hebt. En natuurlijk mag je ook een plekje in ons centrum zoeken waar je fijn gaat zitten lezen. In de gezellige foyer of op ons mooie terras met een lekker kopje koffie of thee. 
Van harte welkom in Centrum Hofdael! 
We zijn blij met onderstaande nieuwe huurders in ons centrum en hopen dat ze zich snel bij ons  thuis voelen. Wil je meer weten over wie ze zijn en wat ze doen? Klik dan op de afbeeldingen en je vindt alle informatie.
Het prikbord wordt vanaf nu de plek waar huurders in Centrum Hofdael korte mededelingen kunnen plaatsen die ze onder de aandacht willen brengen. 
Werkloos door corona?
In onze blogserie behandelen we telkens een actueel onderwerp op het gebied van werving en selectie in de breedste zin van het woord. Maar dan net even anders. In deze eerste blog lees je wat wij voor je kunnen doen als je werkloos bent geworden door corona. Lees hier de blog
Vind de balans terug in je leven!
Wil je nog snel een paar kilo afvallen voor de zomer?? Per 1 mei 2021 begeleid ik ook weer mensen die willen afvallen. Herbalife heeft nog veel meer te bieden. Voor meer info, bel me even of kijk op www.zensas-geldrop.nlWie weet, heb ik wel een leuke aanbieding. Groetjes Saskia Hermens.
Weet je wie je waar kunt vinden?
Om iedereen nog gemakkelijker de weg in ons centrum te laten vinden, hebben we bij de ingangen een plattegrond en een overzicht met de huurders met hun locatie in het gebouw opgehangen. Ook op de 1e en 2e verdieping vind je een plattegrond.
Wil je de plattegrond en het huurdersoverzicht groter zien of uitprinten? Dat kan. Klik op de afbeelding en je krijgt een vergrote weergave.

Heb je nog vragen? Onze medewerkers in de foyer helpen je ook graag verder.
Ken je iemand die misschien ook geïnteresseerd is in de activiteiten van Centrum Hofdael? Stuur deze nieuwsbrief dan aan hem of haar door of kopieer deze code: http://bit.ly/NBmei2021 en plak deze in je mailtje naar die persoon. 
Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je hier aan!
Website
Email
Facebookpagina Centrum Hofdael
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2020 Centrum Hofdael, All rights reserved.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld.
Wil je wijzigingen in de verzending van deze nieuwsbrief aanbrengen?
Je kunt jouw instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven van de verzendlijst


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Centrum Hofdael · Molenstraat 23 · Geldrop, (NB) 5664 HV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp