Copy
Alles is een beetje anders, maar wij laten ons er niet van weerhouden om leuke activiteiten te organiseren die zorgen voor het volop 'genieten van kennis, cultuur & koffie'! En daarbij vieren we onze successen!
 • Mellow Friday was een groot succes! Een heerlijke avond in Ibiza-sfeer, compleet met cocktails, borrelplanken en lekkere jazzy live-muziek. 
 • Hofdael Open: met meer dan 400 bezoekers, goed druk.
 • Open Podium, de eerste keer: volle bak! Leuke avond met mooie talenten.
 • Monumentenfestival: dik applaus!
 • Rob Scheepers: 4x uitverkocht!
En we gaan lekker door! Kijk maar eens naar wat er alweer staat voor de komende maand!
 
Elke vierde dinsdag van de maand gaan we filmklassiekers draaien!
We gaan de herfst en winter weer in, dus heerlijk toch om op een dinsdagmiddag te genieten van een film 'die je gezien moet hebben'. 
Thelma & Louise filmklassieker
En wil je er helemáál een lekker uitje van maken? Pak dan de 'Dinsdagdeal'! In combinatie met de film mag je al voor € 7,00 om 12.30 uur aanschuiven bij het 3-gangen verrassingsmenu! Reserveren is wel noodzakelijk. Dat kun je aangeven bij het kopen van je kaartjes.
Tip Jar
Het nieuwe vierde album Onward krijgt opnieuw geweldige recensies.
 • Muziekblad OOR noemt Tip Jar dit jaar de beste americanaband van Nederland.
 • Musicmaker vindt het album “topklasse”.
 • Volgens Lust for Life steekt Tip Jar “ver boven het maaiveld uit”.
 • Het Eindhovens Dagblad verbaasde zich erover “dat zulke authentieke rootsmuziek 'gewoon' uit Nederland komt”.
Kom genieten op zondag 4 oktober om 14.00 uur! 
Bestel hier je tickets!
Wij zijn op zoek naar gastvrouwen & gastheren die met name in de avonden ons team een handje komen helpen! 
Vind jij het leuk om mensen te verwelkomen, naar hun plaatsen te begeleiden en mee te helpen in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jóu! Kom vrijblijvend kennismaken en kijk of jij het ook leuk vindt om het onze gasten naar hun zin te maken. We zien je graag!
Ik ben geïnteresseerd!

Wanneer we echt naar leiderschap kijken, heeft iedereen er mee te maken. Het houdt veel meer in dan alleen leiding geven binnen organisaties. We kunnen ook onszelf leiden. Daarmee komen we bij de kern van leiderschapsontwikkeling, wat betekent dat we onszelf moeten ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie.
De ticketprijs is € 5,- incl. koffie/thee/water en koekjes.

Bestel hier je tickets!
Open Podium Centrum Hofdael
Tijdens dit nieuwe maandelijks terugkerende evenement laten mensen met talent op het gebied van zang, dans, rap, cabaret of andere podiumkunsten dit zien op het podium van de grote zaal.

Het programma is altijd anders, afwisselend en inspirerend. Kaartjes kun je kopen voor € 5,00. Dit is inclusief een kop koffie/thee plús een pauzedrankje!

Wil je ook komen genieten van een Open Podium-avond? Reserveer dan snel want VOL = VOL!
Reserveer een plaats!
Laat zien wat je kan!
Het weekend van 9,10 & 11 oktober staat helemaal in het teken van ABBA. Natúúrlijk staat de film Mamma Mia! gepland, maar ook lekker eten in Griekse sfeer, muziek van ABBA en uit de 70's en 80's, een pubquiz en een workshop songwriting!
Klik hier voor meer info & het programma
Maak hier je keuze om te reserveren!
Kinderfilm De Beroemde Bereninvasie
Filmhuis Hofdael heeft, naast diverse films voor volwassenen, voor de kinderen weer een leuke filmmiddag gepland! Een leuke Nederlands gesproken kinderfilm over een berenkoning die op zoek gaat naar zijn gekidnapte zoon. 
Info & kaartjes
Muziekcafé met Bart van Schoonhoven
Muziekcafé met Bart van Schoonhoven
In de ongedwongen sfeer van huiskamerconcerten en kleinschalige festivals probeert Bart van Schoonhoven met zijn solo-programma  'Songs That Linger'  aan de hand van folk / pop-liedjes bij het publiek herinneringen op te roepen, maar ook een tijdsbeeld. Zeker de muziek uit de 60er en 70er jaren heeft bij menigeen onuitwisbare indruk gemaakt. 
Meer informatie en/of reserveren
MatineeCafé met Olga Maria Berger
MatineeCafé met Olga Maria Berger
Op elke derde dinsdag van de maand om 13.30 uur is het MatineeCafé 'De Klos' in Centrum Hofdael.

Dinsdag 20 oktober ben je van harte welkom tijdens een onderhoudende middag met een praatje en een plaatje (óók live gezongen!). Deze keer verwelkomen wij Olga Maria Berger als onze speciale gast. Olga is correspondente van het Eindhovens Dagblad en schrijfster van diverse boeken. Het belooft weer een erg leuke middag te worden! 

De toegang is gratis, maar reserveren van een plaatsje is noodzakelijk! Wil je ook gebruikmaken van de 'Dinsdagdeal'? In combinatie met het MatineeCafé kun je dan om 12.30 uur aanschuiven bij het 3-gangen verrassingsmenu voor € 7,00!  Geef dit wel aan bij je reservering!
Plaatsen reserveren
Leuk of nuttig? Je kunt kiezen!
 • In oktober kun je je inschrijven voor de workshop 'Pimp je oude servies', waarin je aan de slag gaat met oud servies uit je kast of uit de kringloopwinkel.
 • Loop je er regelmatig tegenaan dat je wel Engels kunt, maar het tóch lastig vindt om hier een zakelijke mail in op te stellen of de telefoon te beantwoorden? Dan is de cursus Business English echt een aanrader!
 • Daarnaast starten er weer talencursussen op verschillende niveau's waarvoor je je nú kunt inschrijven!
Klik op de afbeeldingen voor meer informatie en/of inschrijven!
Ken je deze 'Hofdeal' al?

Je kunt in Centrum Hofdael een plekje zoeken om te flexwerken of te studeren. Dat kan in het hofcafé, op het terras of elders in het gebouw. Maak je gebruik van onze Hofdeal, dan kun je tussen 8.00 en 12.00 uur onbeperkt koffie en thee drinken. En je krijgt er een dikke plak zelfgebakken cake bij!
We hebben een goed idee! (vinden we zelf)

Hoe fijn is het als mensen in Centrum Hofdael gezellig binnen (of buiten) met elkaar een gezelschapsspel kunnen spelen? Kost niks, leuk om te doen en je bent er lekker even uit! Zéker tijdens de donkere maanden! We willen daarom een kast vullen met spellen waaruit iedereen die zin heeft in een spelletje, een spel kan halen en dit op een fijn plekje in Centrum Hofdael kan gaan spelen.

Heb jij nog één of meerdere spellen waar je niets meer mee doet? Wij zijn er ontzettend blij mee, evenals íedereen die straks gezellig in Centrum Hofdael kan gaan spelen!

Ben je niet in staat om zelf je spel(len) te brengen, dan komen we het graag bij je ophalen! Laat het ons even weten via: info@hofdael.nl
Stuur deze nieuwsbrief door
Ken je iemand die misschien ook geïnteresseerd is in de activiteiten van Centrum Hofdael? Stuur deze nieuwsbrief dan aan hem of haar door of kopieer deze code:  https://bit.ly/HofdaelNB1020 en plak deze in je mailtje naar die persoon. 
Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je hier aan!
Website
Email
Facebookpagina Centrum Hofdael
Copyright © 2020 Stichting Centrum Hofdael, All rights reserved.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld.
Wil je wijzigingen in de verzending van deze nieuwsbrief aanbrengen?
Je kunt jouw instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven van de verzendlijst


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Centrum Hofdael · Molenstraat 23 · Geldrop, (NB) 5664 HV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp