Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
In 2021 gaan we er weer tegenaan!
Tot aan 19 januari hebben we de evenementen opnieuw moeten annuleren. Maar we zijn gewoon weer aan de slag gegaan met het mooier, leuker en nóg fijner maken van Centrum Hofdael! Voor als we straks weer open mogen. Wij staan te trappelen! jullie ook? Daarbij mogen we een aantal nieuwe vaste huurders begroeten in ons centrum én er staan alweer allerlei activiteiten (onder voorbehoud) gepland de komende maand. Kijk maar eens!
In Geldrop van de straat geplukt en nu groot in de etalage: Zie mij!
Ga je een wandelingetje maken (en wie doet dat in deze tijd niet?) loop dan even over het plein met de schoorsteen! Voor de ramen van De Wiele Creatief zijn enorme portretten te bewonderen van Geldroppenaren die vorig jaar Wintersfeer Geldrop bezochten. Je kunt de foto's nog bewonderen tot en met 8 januari, dus ga gauw kijken!
Meer weten?
Bij de Wiele Creatief starten weer nieuwe cursussen! Heerlijk om even je hoofd leeg te maken en lekker met je handen bezig te zijn nu er zo weinig te doen is! Ga fijn aan de slag met het draaien van keramiek of maak eens kennis met portret boetseren. Klik op de afbeelding voor meer informatie en/of meld je aan!
Een bezoek aan de sportschool kun je beter niet belonen met een frietje speciaal. En verantwoord eten haalt weinig uit als je alleen maar stil zit. Eten en bewegen moeten op elkaar zijn afgestemd. Één keer per week doe je mee aan Fit & Slank, waarbij de professionele voedingscoach je helpt naar een beter gewicht, vitaliteit en vooral een gelukkig gevoel. Dagelijks wordt je ondersteund door de FenS app.
Meer informatie?
Ook de Volksuniversiteit heeft weer nieuwe cursussen én een interessante lezing op de agenda staan! Ontspanning, creativiteit of liever een taalcursus? De keuze is aan jou! Klik op de afbeelding voor meer informatie en/of meld je aan.
Meer informatie/aanmelden?
Saskia Hermens (44) heeft heel lang bij de thuiszorg in Geldrop gewerkt. Begin dit jaar is ze voor zichzelf begonnen als Life coach (ZenSas Geldrop). Een “zorghart” heeft ze altijd gehad en daarom is Sensi ook zo mooi om te doen. Zorg leveren op een heel ander level. Daarnaast kun je bij haar ook terecht voor ontspanningsmassage en hoofdpijnmassage. 
Meer informatie?

Leonie Schellekens (57) heeft al ruim 20 jaar ervaring als re-integratiebegeleider en jobcoach. Sinds 2011 is zij hierin gestart als zelfstandige door zich aan te sluiten bij Reflekt HRA. Haar passie is om mensen met individuele begeleiding te ondersteunen bij het bewust maken van hun kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Meer informatie?

60PlusPlaza is opgericht door Prof. Dr. Ir. Kasper Boon (76), oud rector van de Open Universiteit en medeoprichter van SkillsTown. 60PlusPlaza maakt o.a. online cursussen voor senioren. Cursussen over eenzaamheid, het zoeken van contacten, zelfredzaamheid, kunst en cultuur. Daarnaast ook quizzen, spelletjes, virtuele reizen etc.

Meer informatie?
Onze nieuwsbrief doorgeven is positiviteit doorgeven! Laten zien wat nog wél kan en waar we de winter mee doorkomen! Dus ken je iemand die misschien ook geïnteresseerd is in de activiteiten van Centrum Hofdael? Stuur deze nieuwsbrief dan aan hem of haar door of kopieer deze code: http://bit.ly/Ópnaar2021 en plak deze in je mailtje naar die persoon.

We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten in Centrum Hofdael, dus zeg het voort!!!
Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je hier aan!
Website
Email
Facebookpagina Centrum Hofdael
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2020 Stichting Centrum Hofdael, All rights reserved.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld.
Wil je wijzigingen in de verzending van deze nieuwsbrief aanbrengen?
Je kunt jouw instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven van de verzendlijst


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Centrum Hofdael · Molenstraat 23 · Geldrop, (NB) 5664 HV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp