Copy
NEDERLAND RIJDT OP ZON EN WIND
Bekijk email in browser
Forward
Share
Tweet
Share

GROEI

De verkiezingen liggen al weer even achter ons, maar nu begint het pas. Partijen die het klimaat hoog op de agenda hebben staan, lieten groei zien. Ook de aandacht in het bedrijfsleven voor het klimaat groeit. Een brede groep met toonaangevende bedrijven, van KLM tot Heineken en van AkzoNobel tot Philips, onder aanvoering van Jan Peter Balkenende, heeft een oproep gedaan aan formateur Edith Schippers. Het is tijd voor actie.

Actie en groei kenmerken ook het Living Lab Smart Charging. Lees in deze nieuwsbrief over onze nieuwste partners Greencrowd, OpdeZon en Vereniging DOET. Ook is nú actie nodig op het gebied van cybersecurity. Waarom dit belangrijk is, licht Harm van den Brink toe in zijn blog. 

Volgens Maarten Linnenkamp zijn elektrisch vervoer en Smart Charging uiteindelijk cruciale sleutels in het behalen van de energietransitie. Zijn kernboodschap: simpel houden en samen doen. Het resultaat van deze gezamenlijke inspanningen is voor de derde keer vertaald in een Smart Charging Trend Monitor. 

Samen laten we Nederland rijden op zon en wind.

Het team van Living Lab Smart Charging

Rutger, Harm-Jan, Eric, Dennis, Jaap, Annabel en René 
Copyright © 2017 Living Lab Smart Charging, All rights reserved.

Ons mailadres: info@livinglabsmartcharging.nl 

U kunt hier uw voorkeuren updaten.

U ontvangt deze email omdat u eerder met ons heeft samen gewerkt in het kader van elektrisch rijden. Wanneer u deze email niet meer wenst te ontvangen kunt u zich hier uitschrijven.


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Living Lab Smart Charging · Utrechtseweg 310 · Arnhem, 6812 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp