Copy
NEDERLAND RIJDT OP ZON EN WIND
Bekijk email in browser
Forward
Share
Tweet
Share

STEMT U VOOR SMART CHARGING?

Debat na debat volgt elkaar op via radio en televisie in de aanloop naar de landelijke verkiezingen op 15 maart. Maar waar wordt hét onderwerp besproken dat nu actueler is dan ooit?

Ondanks alle ontwikkelingen blijven klimaatverandering en de energietransitie achterwege in debatten. Graag zetten we wat korte interviews voor u op een rij, die we de afgelopen tijd hebben gehouden met politici en bestuurders over Smart Charging.

Anne-Marie Spierings (provincie Noord-Brabant), Bert Klerk (Formule E-Team), Lot van Hooijdonk (gemeente Utrecht) en Pex Langenberg (gemeente Rotterdam) lichten graag hun visie toe op Smart Charging. Daarnaast een oproep van Robin Berg (LomboXnet) aan het nieuwe kabinet. 

Ook is onlangs de tweede Smart Charging Trend Monitor gepubliceerd. Deze is uitgebreid met o.a. de prognose van BEV's en PHEV's en het opgesteld vermogen duurzame energie vs. batterij capaciteit. 


Veel wijsheid bij het stemmen!

Samen laten we Nederland rijden op zon en wind.

Het team van Living Lab Smart Charging

Rutger, Harm-Jan, Eric, Dennis, Annabel en René 
Copyright © 2017 Living Lab Smart Charging, All rights reserved.

Ons mailadres: info@livinglabsmartcharging.nl 

U kunt hier uw voorkeuren updaten.

U ontvangt deze email omdat u eerder met ons heeft samen gewerkt in het kader van elektrisch rijden. Wanneer u deze email niet meer wenst te ontvangen kunt u zich hier uitschrijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Living Lab Smart Charging · Utrechtseweg 310 · Arnhem, 6812 AR · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp