Copy
Hoe word je 100 nieuwsbrief van 14 december 2016
View this email in your browser


Beste lezer,


In deze Hoe word je 100 nieuwsbrief informeren we regelmatig over gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Vanavond is alweer de laatste aflevering te zien van Hoe word ik 100? waarbij de deelnemers onder meer de Airborne lopen.

William gaat in op de ontwikkelingen bij de verschillende deelnemers in de televisieserie. Deelnemer Gelein heeft een recept voor een lekker sausje, geïntroduceerd door kok Prins

Terugblik en vooruitblik op
Hoe word ik 100?

door William CortvriendtWoensdagavond 14 december is alweer de laatste uitzending van Hoe word ik 100?. De aflevering kijkt terug op wat er is bereikt bij alle zes deelnemers en Lesley krijgt een speciaal pak aangemeten dat hem weer dikker maakt zodat zijn postuur tijdens zijn optredens weer op dat van André Hazes lijkt.

Bovendien doen alle deelnemers mee aan de Airborne wandeling, een tocht van tien kilometer die bij nader inzien ruim 13 kilometer blijkt te zijn omdat de groep in haar enthousiasme een verkeerde afslag heeft genomen.

Lees verder

Geen prak maar vette vis

Afgelopen donderdag was William met deelnemer Gelijn op de Vlaamse televisie. Het fragment is terug te kijken op onze website.

Bekijk hier een fragment

Interview Gelein

 Wat was je grootste motivatie om mee te doen aan Hoe word ik 100?

Mijn grootste motivatie was dat er mij een mogelijkheid werd aangereikt om mijn diabetes terug te dringen. Geen insuline meer te moeten spuiten en gewicht te kunnen verliezen.

Hoe voel je je op dit moment? 

Ik zou me nu veel beter moeten voelen, maar door problemen met mijn slaapapneu heb ik nog steeds veel last van vermoeidheid. Ik ben nu 20 kg afgevallen en je zou denken dat de slaapapneu daardoor afgenomen zou zijn. Maar het is, na onderzoek in het ziekenhuis, juist erger geworden. Raar maar waar!

Lees hier de rest van het interview

Gelein's rode saus

door Prins van den BerghTot Geleins verbazing mist hij de pasta en de rijst helemaal niet. Zijn nieuwe eet wijze bevalt hem super. Op de vraag: heb je nog een leuk recept kwam Gelein met deze saus. 

Behalve erg lekker ook makkelijk te maken en de meeste ingrediënten heb je misschien al in huis. Dus hup de keuken in en maak jij een garnalencocktail voor het kerstdiner op basis van deze saus?

Lees het recept
 

Hoe word je 100 recepten 

Alle extra recepten die de afgelopen welen in de nieuwsbrief zijn verschenen zijn op de website te bekijken. De komende weken komen er telkens nieuwe recepten bij van Prins, hou dus de website in de gaten! 

Bekijk de recepten 

© 2016 Hoe word je 100, All rechten voorbehouden.


Wil je aanpassen hoe je deze nieuwsbrief ontvangt?
Je kunt de instellingen aanpassen of je uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp