Copy
Boek deze maand nog en ga mee de jungle in !!! 
View this email in your browser

Waar ga je naartoe in 2019 ?
Suriname  ! 

"Dat stond al heel lang op ons verlanglijstje" ,"We wilden nu eens iets anders !", horen we heel vaak van onze reizigers. Bijzonder is Suriname zeker, bijvoorbeeld omdat het nog niet overspoeld is door het massatoerisme.
Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod, een terugblik op de vakantiebeurzen van januari en  mocht je nu willen weten wat onze gasten vinden nadat ze teruggekomen zijn, lees dan vooral  ons gastenboek.              Of kijk lekker rond op onze website :
www.travelsuriname.nl


Terugblik Vakantiebeurs

Zowel de vakantiebeurs in Amsterdam als de vakantiebeurs Utrecht waren een groot succes ! We hebben heel veel ontzettend leuke geïnteresseerde mensen ontmoet ! Bekijk bovenstaand filmpje voor een impressie …..

 
Schildpaddentour

Yes, het schildpaddenseizoen is weer begonnen. Na een lange zwemtocht hebben de schildpadden hun weg weer teruggevonden naar de Surinaamse zandstranden ! 's Nachts kun je bekijken hoe ze aan land komen, een kuil graven en hun eieren leggen ....... een heel bijzondere trip ! meer lezen

Glij door de jungle in een kano ! 

Ga tijdens je vakantie 2 dagen compleet de natuur in : vaar overdag in een kano, bereid je maaltijd in het bos langs de rivier, overnacht in een hangmat omringd door bosgeluiden !

Lekker crossen in een 4x4 wheel drive  

Zelf achter het stuur van een krachtige 4X4 Off Road Jeep en crossen in de open Savanne van Suriname, heerlijk toch ? Dit kan een dagje, maar ook meerdere dagen waarbij ja na een dag crassen lekker aan de BBQ gaat en slaapt in een hangmat.
 Meer lezen
 

Gezellig guesthouse : Downtown Oasis

Ben je op zoek naar gezelligheid en rust dan ben je hier op de juiste plek ! Downtown oasis heeft zowel kamers als appartementen maar is kleinschalig en wordt zeer gewaardeerd door de gasten, vooral omdat het zo centraal ligt en een fiets lenen om even de stad in te gaan is geen probleem !   
meer lezen

Jungle expedities
Ben je op zoek naar een unieke ervaring in het Amazone  regenwoud van Suriname? Ga dan op expeditie het regenwoud in ! Na een binnenlandse vlucht trek je verder de jungle  in met een korjaal en slaap je ‘s nachts in een hangmat. De voorzieningen zijn minimaal maar de ervaring  is uniek. Dompel jezelf onder in de ongerepte natuur, ontmoet inheemse Trio en Wajana Indianen, zwem in de rivier en beleef deze "back-to-nature" expeditie op z'n best.  
Meer lezen
Fort Nieuw Amsterdam
In het Openluchtmuseum Fort Nieuw Amsterdam ga je terug in de tijd en duik je het militaire verleden van Suriname in. Wandel door het grote complex langs oude Amerikaanse kanonnen, bekijk de exposities in de voormalige gevangeniscellen en spot dolfijnen in de aangrenzende Surinamerivier.
meer lezen
Wil jij ook zo'n mooie Suriname Kalender 2019 ?

Travelsuriname.nl is sponsor van de Suriname kalender. Met de opbrengst van deze kalender worden sociale projecten in Suriname gesteund. Als je in jouw rondreis door Suriname bij www.travelsuriname.nl boekt krijg je de Suriname Kalender 2019 cadeau. Hij is ook los verkrijgbaar voor € 13,50 (exclusief verzendkosten). meer lezen

Waarom Travelsuriname ?
  • Contactpersoon ter plekke
  • Geen risico, aangesloten bij garantiefonds
  • Altijd bereikbaar ook buiten kantooruren
  • Persoonlijke aanpak
  • Kleine groepen, kleinschalige accommodatie
  • Reis-op-maat, volledig afgestemd op jouw wensen
Lees hier meer : wie zijn wij ?
 
Heb je een vraag ? Neem hier contact met ons op
Share
Tweet
Forward
Misty mountain bij Kabalebo resort
Copyright ©2017 travelsuriname.nl, All rights reserved.


Ons mailadres is:
info@travelsuriname.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

www.travelsuriname.nl
Share
Tweet
Forward


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
info@travelsuriname.nl · vincent van goghweg 32 · zaandam, Nh 1506 JC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp