Copy
Se nyhedsbrevet i din browser
Nyhedsbrev #2/2017
Læs i nyhedsbrevet om disse spændende emner:

Velkommen

Bestyrelsens arbejde med langt større synlighed, herunder implementering af ny hjemmeside og iværksættelse af diverse aktiviteter, er blevet godt modtaget. Pr. 1. marts er vi nu 99 medlemmer, ligesom over 190 personer er tilmeldt nyhedsbrevet. Bestyrelsen byder alle nye medlemmer velkommen. Det er samtidig bestyrelsens håb, at endnu flere melder sig ind og støtter foreningen i det videre arbejde.
Vi har fået flere henvendelser om hvem, der kan blive medlem af foreningen, idet personer, der har været på et "kortvarigt" besøg i Grønnedal, har ønsket medlemskab. Jf. de gældende vedtægter er det p.t. kun personer, som har haft bopæl i Grønnedal, eller som har haft en særlig tilknytning til området, der kan blive medlemmer. Forhold omkring medlemskab vil blive drøftet på næste generalforsamling.

Bestyrelsen

BLIV MEDLEM!
Huer

Foreningen har fået fremstillet huer: En hue med GLK tekst/logo samt en hue med Grønnedal tekst.
Huerne er dobbeltlags med ombuk - one size.
Huerne kan købes til en særlig favorabel pris som følger:
Pris for medlemmer: Kr. 60,- pr stk. eller én af hver (2 stk.) for kun kr. 105,-
Pris for ikke medlemmer: Kr. 85,- pr. stk. eller én af hver (2 stk.) for kun kr. 150,-
Huerne vil kunne købes under foredragene, i f.m. foreningens aktiviteter eller via hjemmesiden.
Grønnedalsforeningens mærke

Grønnedalsforeningen er ved at få produceret et Grønnedalsforeningsmærke. Mærket er vævet med en størrelse på 8,5 cm i diameter med broderet kant og limbagside. Vi forventer at modtage mærket primo april. Alle medlemmer får udleveret ét stk. Udlevering finder sted i f.m. foreningens aktiviteter. Mærket vil også kunne fremsendes med post mod betaling af forsendelsesomkostninger. Ønskes flere mærker, vil de kunne købes for kr. 15,- pr. stk. Læs mere om mærket her.
Foredrag om "Gensynsrejsen august 2016"
 
Det første foredrag om "Gensynsrejsen til Grønnedal august 2016" blev afholdt torsdag d. 2. marts 2017 i det grønlandske hus i Aarhus. Der var et flot fremmøde på i alt 41 personer. Nogle af tilhørerne havde en fortid i Grønnedal. Der blev ivrigt lyttet, og der var en god spørgelyst.
Foredraget gennemføres efterfølgende følger steder:
Onsdag d. 8. marts -  Det grønlandske hus i København (1700 - 1900)
Tirsdag d. 21. marts -  Det grønlandske hus i Ålborg (1900 - 2100)
Tirsdag d. 28. marts  - Det grønlandske hus i Odense (1900 - 2100)

Det vil være muligt at købe bogen "ARSUKFJORDEN - Naturoplevelser i særklasse", ligesom det vil være muligt at købe de fremstillede huer.
Læs mere her.
Grønlandsrejse 2018

Foreningen gennemfører i samarbejde med Jan Bøgsted rejse til Grønland i august 2018. Rejsen går til Nuuk via Kangerlussuaq. Herfra videre med kystpassagerskib til Ilulissat. Her er der mulighed for sejlads til det smukke og skønne område ved Eqi gletsjeren. Der har været stor interesse for deltagelse i rejsen, så der er kun få pladser tilbage.
Læs mere om Grønlandsrejsen 2018 her, herunder detaljeret rejseplan og økonomi.
Grønnedalsfesten 2017

Årets Grønnedalsfest afholdes lørdag d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro (ved Odense). Vi starter med afholdelse af Generalforsamlingen. Herefter vil Jan Bøgsted fortælle og orientere om Grønlandsrejse 2018.
Festen starter kl. 1800 med velkomstdrink og herefter er der festbuffet, kaffe/kage og festen sluttes af med natmad. Der er øl, vand og vin ad limitum indtil natmaden.

SKYND DIG AT TILMEDE DIG TIL GRØNNEDALSFESTEN - vi har forhåndsreserveret 45 værelser (max.), så deltagelse med overnatning vil være efter "først til mølle" princippet.

Kom allerede fredag d. 18. august  og få en overnatning med 2-retters menu og morgenbuffet til en særlig favorabel pris. For at ha' en ide om interessen for deltagelse i Sommerfesten (og derved behovet for værelser), anmodes du om snarest, at tilkendegive deltagelse på hjemmesiden.
Læs mere om Grønnedalsfesten her.
Copyright © 2017 Grønnedalsforeningen, Alle rettigheder forbeholdesOpdater dine oplysninger eller afmeld nyhedsbrevet

Email Marketing Powered by Mailchimp