Copy

Din professionella samarbetspartner vid rekrytering av chefer och kvalificerade specialister. 

Trevlig sommar!


Vi kliver snart in i midsommarveckan och semesterperioden närmar sig för många av oss. Vi vill därför passa på att skicka dig en sommarhälsning. Vi på Select kommer också att ta ledigt, men finns tillgängliga under hela sommaren och redo att starta igång nya rekryteringsuppdrag.
 
I vårt senaste nyhetsbrev berättade vi om vår etablering i Stockholm och att vi erbjuder en ny tjänst som vi kallar @job-agent. Vi är både glada och tacksamma för all fin respons vi har fått i samband med detta. Vi har redan fått möjlighet att etablera många nya kontakter i Stockholm samt påbörja flera @job-agentuppdrag med personer som är redo för sin nästa utmaning. Vi har träffat flera intressanta kandidater inom affärsutveckling, HR, ekonomi/finans och marknad/försäljning som är öppna för nya möjligheter.
 
Tveka inte att höra av dig till oss om du som arbetsgivare är nyfiken på att veta mer om personer som finns i vårt kontaktnät. Vi garanterar alltid en kvalitetssäkrad rekrytering.


Behöver ni hjälp med delar av rekryteringsprocessen? 


Vad som faktiskt ingår i en rekryteringsprocess är ingen självklarhet. För att underlätta för dig som kund har vi valt att dela upp rekryteringsprocessen i fyra olika faser. På vår hemsida hittar du information om vad varje steg innefattar. Här har vi även delat med oss av tips till dig som vill genomföra hela eller delar av din rekrytering på egen hand. Läs mer här!
 
Vi vill vara en flexibel samarbetspartner. Om du inte vill att vi genomför en fullständig rekryteringsprocess kan vi alltid hjälpa till med utvalda delar, skräddarsydda för era behov. Hör av dig så hittar vi det bästa upplägget.
 
 
Behöver du rekrytera? Kontakta oss här!

Marie Bubach

Headhunter & Seniorkonsult


+46 (0) 707 60 72 43
marie@selectexecutivesearch.se
Läs mer om Marie

Cornelia Gustafsson

Headhunter & Rekryterare


+46 (0) 72 729 96 54
cornelia@selectexecutivesearch.se
Läs mer om Cornelia 
LinkedIn
Facebook
Website
Göteborg
Surbrunnsgatan 6
411 19 Göteborg

Stockholm
Sveavägen 98
113 50 Stockholm