Copy

Ontzorgen is complex, maar leuk!

Bij Kwekerij Vredebest regelen we de dingen graag goed voor onze klanten. En als we zeggen goed, dan bedoelen we ook echt goed! Ontzorgen is hiervoor het woord van deze tijd. En dat is nou precies wat Bryan Wierks erg leuk vindt aan zijn vak. Bryan is het vaste aanspreekpunt voor de inkopers: “hoe klanten ook bij ons bestellen, telefonisch, via de mail of via een ander digitaal kanaal, de bestellingen komen altijd bij mij terecht. Vervolgens zorg ik ervoor dat de bestellingen bij elkaar ‘geshopt’ worden door de orderpickers en dan plan ik het transport in. Doordat ik dit al jaren doe, ken ik onze vaste klanten en hun specifieke wensen. Hierdoor kan ik goed inspelen op vragen of situaties. Ik zeg wel eens gekscherend ‘we leveren sneller dan Coolblue’, zo geolied loopt het op onze kwekerij. Naast een fijn team aan collega’s, dat goed op elkaar is ingespeeld, speelt ook de uitstekend geregelde ICT een grote rol bij het kunnen ontzorgen van onze klanten. Systemen communiceren goed met elkaar en dat werkt erg prettig. De bestelhistorie van een klant is bijvoorbeeld altijd inzichtelijk, waardoor we klanten nog sneller en makkelijker kunnen bedienen. Geen dag is hetzelfde, soms is de hectiek groot, maar toch lukt het altijd om aan de wens van de klant te kunnen voldoen. Dat geeft me een heel goed gevoel.”
De winnaar is... 
...Noviflora! Het team van deze gewaardeerde relatie kan deze week genieten van onze heerlijke taart en dat is ze – net als bij alle andere winnaars – van harte gegund. Noviflora is een toonaangevend sierteeltexportbedrijf in Europa. Zij biedt een uitgebreid assortiment verse groene en bloeiende planten en snijbloemen aan. Sybren Slager - inkoper: “Wij zijn een flexibele handelspartner die graag hechte samenwerkingsverbanden aangaat. In Kwekerij Vredebest vinden wij een betrouwbare ketenpartner. Het is fijn dat we altijd op kwalitatief goede producten en uitstekende service kunnen rekenen. Bovendien is Hendrik met zijn team altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. We hebben dus alle vertrouwen in een fijne voortzetting van de relatie, ook op lange termijn.” Volgende week brengen we weer een taart bij de 50ste besteller!

Winter in stijl


Ieder zijn seizoen heeft zo zijn eigen charme, ook de herfst en de winter. Daar past de Juniperus chinensis ‘Stricta’ perfect bij. Deze mooie blauwgrijze piramide vormige plant kweken we al jaren en is in deze tijd van het jaar volop bij ons beschikbaar. Bescheiden maar trots kunnen we inmiddels stellen dat we er goed in zijn geworden om prachtige en kwalitatief sterke ‘Stricta’s’ te kweken. Het grootste deel van ons aanbod is voor export en komt terecht bij bloemisten, tuincentra en retailers zoals bouwmarkten en supermarkten. Hendrik: “De Juniperus chinensis ‘Stricta’ heeft veel voeding nodig en daar komt onze expertise om de hoek komt kijken. Wouter houdt nauwlettend de voedingsbehoefte in de gaten, zodat we altijd op het juiste moment en de juiste manier bij kunnen sturen. Doordat de teelt meer aandacht en tijd kost wordt de ‘Stricta’ niet massaal gekweekt. Dit betekent dat Kwekerij Vredebest een onderscheidend product aanbiedt dat ook voor onze klanten aantrekkelijke mogelijkheden creëert. Nu is de tijd om de ‘Stricta’ te bestellen. De prachtige plant kan heel goede tegen de kou en siert de hele winter tuin, balkon of terras op met zijn diepe kleur en typische winteruitstraling.”

Contact

Adres

Noordeinde 46
2742 AD, Waddinxveen

Contact

Bereikbaarheid

Tel: +31 (0)6 – 25288317
Tel: +31 (0)6 - 11699713

 

Contact

Maak kennis

U kunt ons e-mailen op
kwekerij@vredebest.nl
view this email in your browser
Copyright © 2019 Kwekerij Vredebest I Supported by PlantMatch, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp