Copy

Nyhetsbrev från Setra Group, april 2020. Om du inte kan läsa det här mejlet, klicka här

Dags för uterum – det här ska du tänka på

Inställda resor och jobb hemifrån har gjort att byggsäsongen startat extra tidigt i år. På Setra levererar vi som vanligt och hjälper gärna till med inspiration och råd. Här delar vi med oss av våra bästa tips för att bygga uterum och passar också på att slå ett slag för vår nya kostnadsfria konstruktionssupport.
Här hittar du genvägarna i uterumsbygget

Ludvika får bussdepå med limträstomme


När Grytnäs Projekt fick i uppdrag att bygga en bussdepå åt Regionfastigheter i Dalarna föll valet på en stomme i limträ från Setra Långshyttan. Det stora och komplexa projektet blev enklare tack vare att limträbalkarna bearbetades på plats redan i fabriken.
Läs mer om fördelarna med att välja limträ från Setra Långshyttan

Snabbast leveranser även under högsäsong


Tempot är högt och tidsramarna tighta. Vi vet hur viktigt det är att få varorna snabbt och i rätt tid. Hos oss kan du räkna med Sveriges kortaste leveranstider på limträ – även under högsäsong.
Läs mer om hur vi jobbar för att vara snabbast i Sverige
Dela Dela
Dela Dela
Vidarebefordra Vidarebefordra

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. I våra anläggningar förädlar vi skogsråvara till klimatvänliga, högförädlade produkter såsom limträ, KL-trä, hyvlade produkter och komponenter för byggande och boende på en global marknad. Vårt timmer kommer från ansvarsfullt brukade skogar och är kontrollerat och spårbart. Vi säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån. Vi är ca 800 anställda och omsätter ca 4 miljarder kronor. Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, samhället och naturen. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Vi vill vara grönsamma. 

Läs gärna mer på   setragroup.com.

Facebook
LinkedIn
Kontakt
Setra Kundservice:
Limträ: 0225-635 00
Bygglösningar, KL-trä: 073-077 06 39
 

Setra Newsletter är ett nyhetsbrev som ges ut fyra gånger per år.
Ansvarig utgivare:  Lovisa Krebs
Läs även vår kundtidning Setra News

Prenumerera / Avprenumerera