Copy

Nyhetsbrev från Setra Group, december 2019. Om du inte kan läsa det här mejlet, klicka här

Limträ banar väg för nytt träindustricenter i Långshyttan

Nu kliver Långshyttan fram som ett träindustricenter att räkna med. Här finns vår limträkomponent- och KL-trätillverkning bekvämt samlad på en och samma plats tillsammans med några av branschens bästa och mest rutinerade konstruktörer.
Läs mer om hur utvecklingen i Långshyttan gynnar dig
 

Lättare att lära i en skola byggd av limträ


I Sverige finns många beställare som gärna väljer trä när det ska byggas nytt, inte minst inom landets kommuner. Ett aktuellt exempel hittar vi i Sala där man valt att bygga nya Vallaskolan med en stomme av KL-trä och limträ.
Läs mer om vad som ligger bakom Sala kommuns val att bygga i trä

Snabbast i Sverige – utan att tumma på kvaliteten


Vår limträfabrik i Långshyttan har under snart åtta års tid arbetat systematiskt med att trimma hela leveranskedjan. Det har gett resultat och i dag är det ingen som slår oss när det kommer till leveranstider. Projekt levereras inom sex arbetsdagar och vår standardbalk kan du få dagen efter beställning. 
Läs mer om hur vi arbetar för att vara snabbast i Sverige
Dela Dela
Dela Dela
Vidarebefordra Vidarebefordra

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag. I våra anläggningar förädlar vi skogsråvara till klimatvänliga, högförädlade produkter såsom limträ, KL-trä, hyvlade produkter och komponenter för byggande och boende på en global marknad. Vårt timmer kommer från ansvarsfullt brukade skogar och är kontrollerat och spårbart. Vi säljer även bioprodukter såsom bark, flis och spån. Vi är ca 800 anställda och omsätter ca 4 miljarder kronor. Vi på Setra vill göra affärer som fler än vi tjänar på – våra kunder, samhället och naturen. När en verksamhet är lönsam för alla, kallar vi det för Grönsamhet. Vi vill vara grönsamma. 

Läs gärna mer på setragroup.com.

Facebook
LinkedIn
Kontakt
Setra Kundservice:
Bygglösningar, KL-trä: 073-077 06 39
Limträ: 0225-635 00


Email Marketing Powered by Mailchimp

Setra Newsletter är ett nyhetsbrev som ges ut fyra gånger per år.
Ansvarig utgivare:  Lovisa Krebs
Läs även vår kundtidning Setra News

Prenumerera / Avprenumerera