Copy
Læs denne email i din browser
71534b3d-137c-45ba-88d8-0baf63baf644.png
Nyhedsbrev Juni 2018

MASTERCLASS I DIGITAL TRANSFORMATION

”Digital Transformation er et emne, der er helt fantastisk relevant i forhold til den tid, vi står i”, udtaler Elisabeth Vikelgaard, underdirektør i Alka erhverv.

Alkas topledergruppe har alle deltaget på Masterclass i Digital Transformation og der er lavet et specielt uddannelsesforløb til alle mellemledere. ”Vi befinder os i en digital transformationsperiode og vi ønsker at hele organisationen har ét fælles mindset. Det er super vigtigt, at man har en fælles referenceramme og et fælles sprog, så alle forstår, hvad vi taler om. Og det er netop det, vi prøver at skabe ved at være på Masterclass i Digital Transformation sammen, hele virksomheden. På den måde sikrer vi, at alle får et fælles sprog og en fælles begrebsverden, som vi kan referere til”, fortæller Elisabeth.  

”Pernille Kræmmergaard, uddannelsesleder på Masterclass i Digital Transformation, er en fantastisk formidler, der med sit engagement virkelig formår at komme ud over rampen”, tilføjer Elisabeth.

Digitaliseringsinstituttet har produceret en video, hvori Pernille Kræmnmergaard fortæller om, hvad Digital Transformation er for hende og du kan se Elisabeth Vikelgaard, Alka, Signe Bockhanh Bjerregaard, Rudersdal Kommune og Henrik Nellager, Grundejernes Investeringsfond, udtale sig om deres erfaringer og udbytte med Masterclass i Digital Transformation.

SE PRÆSENTATIONSVIDEO HER

Pernilles klumme:

- IT-mindset vigtigt for at ledere og kan deltage aktivt og kompetent

I sidste måneds klumme skrev jeg om, at slutkundefokus handler om, at skabe gode services og at det kræver personlige, enkle, forbundne og private digitale services, for at tilfredsstille kunder og borgere. Det kræver, at vi i stedet for at ”skubbe produkter ud til kunden” i stedet spørger ”hvilken opgave skal vi hjælpe kunden med at løse?”.

En større gruppe af forskere, bl.a. Jeanne Ross, udgav i 2016 en artikel i MIT SLOAN, hvori de forklarer, at for at vi kan hjælpe med kundens opgave, kræver det, at vi for det første har styr på vores kerneprocesser med stabile IT-systemer, eller det de kalder ”the operational backbone”. Ovenpå de stabile IT-systemer skal vi så bygge mindre og mere fleksible IT-systemer og digitale løsninger ud mod vores kunder. Dette skal vi, for at kunne tilbyde dem det de har brug for både i dag og i morgen. Dette kalder de i artiklen ”the digital backbone”.​

Læs mere om IT-mindset i Pernilles klumme:

Pernilles klumme

Ny backend koordinator:

- Johnny Kjær Jakobsen
 
Pr. 1. juni 2018 byder vi velkommen til vores nye backend koordinator, der afløser administrationschef Lise Marcher.

Johnny kommer fra en stilling som IT- og kommunikationsansvarlig hos Blæksprutten ApS, hvor han har siddet med arbejdsopgaver indenfor strategisk og kommunikativ ledelsesstøtte samt projektledelse. Johnny vil få ansvaret for  at drifte og udvikle de administrative processer og digitale platforme med det sigte, at understøtte og optimere udbuddet af ydelser og services i virksomheden.

 
Johnny vil endvidere være kursuskoordinator på Digitaliseringsinstituttets Masterclass og Diplomclass.

"Det glæder mig, at vi har fundet en medarbejder med så mange kvalifikationer på backend fronten og ser frem til at få glæde af Johnny i fremtiden", udtaler Direktør Pernille Kræmmergaard.
LINK TIL MEDARBEJDERE

Kort nyt fra Digitaliseringsinstituttet

 

Folkemødet på Bornholm:

Digitaliseringsinstituttet deltager på Folkemødet. Du kan møde Pernille Kræmmergaard som moderator for KMD torsdag kl. 13.00 - 13.45. Oplæg og debat med Pernille i BUPL´s telt kl. 10.30 lørdag samt som paneldeltager kl. 11.45 lørdag. Følg os på LinkedIn for yderligere om Folkemødet.
 

Kompetenceudvikling indenfor Digital Transformation:

Ønsker du eller dine kollegaer at blive mere parate til den Digitale Transformation, så tilbyder Digitaliseringinstituttet følgende muligheder:

Masterclass i Digital Transformation: Læs mere om Masterclass her.
Hold nr. 11 med opstart den 30. august 2018, København.
 
Diplomclass i Digital Transformation: Læs mere om Diplomclass her.
Hold nr. 5 med opstart den 27. august 2018, København.

Viden på abonnement: Læs mere om viden på abonnement her.
For kun 50 kr. i juni måned (introduktionspris) kan du modtage viden om Digital Transformation på abonnement. Pr. 1. juli stiger prisen til 200 kr. 

DISIMIT - Eksklusivt netværk for danske kommuner: Læs mere om DISIMIT her.
Et netværk hvor forskere og praktikere mødes og tilegner sig nye begreber, ideer, erfaringer og teorier.
Læs mere
ff3ebe3a-d8bb-48b7-9240-a5de3341f8f6.png       63071f43-e098-4ee6-bb49-5bfbe2373ff6.png       259a2a33-25e1-40ae-99f9-61b7930abc6a.png       a611b21a-7217-4d86-9e94-2266e66eb8a7.png
3e4bc73f-d086-4a9d-9d1c-071d56a9d626.png
Nyhedsbrev 2018. Nr. 15
Vesterbro 18   //   9000 Aalborg   //   2571 5050   //   www.dinst.dk


This email was sent to <<Email adresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Digitaliseringsinstituttet · Budolfi Plads 12, 1. tv. · Aalborg 9000 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp