Copy
View this email in your browser


NIEUWSFLITS 

Maandelijkse verenigingsnieuws voor alle AM leden, 19 juni 2020.
 

Trainingen


Naast de groepen baanatletiek, mogen nu ook loop- en wandeltrainingen weer starten bij Sportpark Jekerdal. We trainen in aangepaste groepen met voldoende afstand houden tot elkaar, het clubgevoel begint meer en meer vorm te krijgen. En daar zijn we blij om - wat hebben we elkaar gemist! Er zijn ook trainingsgroepen die voorlopig elders blijven starten. De maatregelen, zoals de 1,5 meter-afstand en de hygiënemaatregelen blijven van belang om veilig samen te kunnen trainen, dit zal voorlopig blijven gelden.

We horen veel positieve reacties, ook willen we oog houden voor zaken die iets minder goed verlopen. Dus als er iets is dat je zou willen melden, dan kan dat via onderstaande knop. Alle reacties zullen vertrouwelijk behandeld worden.

Verenigingsnieuws
 • De prijswinnaars van de Challenge "Samen Allen (hard)Lopen" zijn bekend, de cadeaubonnen zijn zaterdag jl. uitgereikt aan Marita, Eric en team Marloes. Kijk hier voor een filmpje van de uitreiking.
 • Er zal dit jaar geen zomerstop ingelast worden voor de baanatletiek jeugd: trainingen blijven doorgaan, in aangepaste vorm.
 • Afgelopen weken zijn nieuwe, uitgebreide EHBO setjes uitgereikt aan trainers van diverse groepen. Is je set aan vervanging toe, laat het weten aan de Werkgroep Veiligheid en Gezondheid via een mailbericht. 
 • Er wordt warm weer voorspeld voor volgende week! Kijk zelf op de website voor meldingen van aanpassingen of misschien zelfs annulering van je training. kijk hier
 • Kijk regelmatig op de website, zorg zelf dat je op de hoogte van het laatste nieuws en dan niet alleen of je training aangepast wordt. Alle informatie op de website wordt frequent bijgewerkt!
Algemene ledenvergadering 2020
 • De ALV van april is opgeschort en is nu gepland op woensdag 23 september. Meer informatie volgt, noteer de datum al in je agenda!
Sportcomplex Jekerdal
 • Huub Pustjens is als beheerder van het Sportcafé Jekerdal onlangs met pensioen gegaan. In juni is in kleine setting afscheid genomen; als de maatregelen versoepeld zijn zal nog een afscheid georganiseerd worden waar ook de leden in gelegenheid wordt gesteld om Huub te bedranken.  
 • Zijn opvolger Herbert Olthoff heeft het stokje op officieel op 4 juni overgenomen. Lees hier meer over onze nieuwe gastheer, waarin hij zich zelf aan ons voorstelt.
 • Het sportcafé gaat open vanaf 1 juli; doel is dat de kleedlokalen vanaf die datum weer in gebruik mogen worden genomen. 
  • De maatregelen hiervoor wordt uitgewerkt om het gebruik van sportcafé, kleedkamers en douches coronaproof te kunnen laten plaatsvinden
  • Meer informatie volg a.s.a.p. in het Corona-nieuws en op de website.
 • Let op: Vanaf 1 juni is betaald parkeren ingevoerd op de Mergelweg én de parkeerplaats bij sportpark Jekerdal. Betaal, parkeer elders of nog beter: kom op de fiets, om boetes te voorkomen. Meer info via deze link.
Evenementen 
 • Zomer Challenge bij Kimbria Racket Club: onze buren op sportpark Jekerdal zijn een zomerchallenge gestart. Met een tijdelijk abonnement kun je de hele zomer gebruik maken van de banen, incl. 3 lessen van professionele trainers. Link.
 • Avond4Daagse Home edition. Tot eind augustus kun je je eigen A4D lopen en een medaille verdienen. Door je aan te melden ontvang je routes vanaf je huis, keuze uit 2½, 5 of 10 kilometer. En je kunt hiermee ook een goed doel steunen! Lees meer.
 • De Alternatieve Vierdaagse van Nijmegen: Deze beroemde vierdaagse heeft dit jaar een bijzonder alternatief, waarbij je 4 dagen een route van 10, 20, 30, 40 of zelfs 50 kilometer per dag kunt lopen, ergens in Nederland. Én een uniek aandenken kunt verdienen. Link.
Oproep
 • We zijn benieuwd naar verhalen en anekdotes tijdens trainingen met 1,5 meter afstand. Mail via onderstaande button je ervaringen en laat ons meegenieten!
Veel (sport)plezier!
Mail ons via deze button
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2020 Lopende zaken, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp