Copy

Centrul Multicultural
al Universității Transilvania
din Brașov

vă invită la

Perfomance | Dezbatere


Hikikomori este o instalație performativ-vizual-auditivă care are ca punct de plecare piesa de teatru cu același nume a dramaturgului austriac Holger Schober. Titlul proiectului trimite la un fenomen social cunoscut în special în Japonia și care se manifestă prin retragerea tinerilor din societate.
Prin mijloace de expresie mixte (sculptură din materiale reciclate, readymade-uri, light design, instalație video multi-canal, instalație de sunet, prezență performativă live), instalația va plonja într-o manieră artistică în camera și în intimitatea unui Hikikomori.
Instalația va putea fi vizitată începând cu ora 14:00, iar cele două performance-uri vor începe la ora 16:00, respectiv la ora 19:00. Ziua se va încheia cu o dezbatere cu titlul „Reciclare / handmade / Do-It-Yourself – formă de terapie”, moderată de Cristina Milea, respectiv „Arta sincretică: punte între Imaginar și Realitate”, moderată de Vlaicu Golcea.

Proiectul este organizat de Asociația culturală Isvor, în colaborare cu Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov.

Vă așteptăm cu drag.
Adrian Lăcătuș
directorul Centrului Multicultural al Universității Transilvania
Aflați mai multe
Facebook
Website
Instagram
Copyright © 2017 Centrul Multicultural al Universității Transilvania 
Puteți să vă actualizați preferințele sau să vă dezabonați de la noutăți.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Centrul Multicultural al Universității Transilvania · Bulevardul Eroilor nr. 29 · 1 · Brașov 500036 · Romania

Email Marketing Powered by Mailchimp