Copy
Nieuwsbrief 2017-02
View this email in your browser

Technical Diving Holland

Deze nieuwsbrief is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de schitterende onderwaterwereld. Op deze wijze willen wij jullie op de hoogte houden van de opleidingen en avonturen die wij de afgelopen tijd hebben beleefd en de zaken die nog op de planning staan.

23.04.2017:
Nitrox opleiding
Een leuke NOB opleiding Nitrox basis verzorgd voor een aantal leden van OSV Stella Maris uit Roosendaal. Met de praktijk zijn mooie duiken gemaakt. Van harte gefeliciteerd met het brevet en heel veel plezier met Nitrox duiken.
04.05.2017:
Tijdens de duiktrip naar Zuid Frankrijk heeft John zijn Normoxic plus brevet behaald door de skills en drills te hebben getoond op diepte (70m). Ook Miranda heeft haar Teklite opleiding aldaar afgerond. Het was een super leuke trip. De volgende trip voor 2018 wordt al gepland (Portofino , Italië).
14.05.2017:
Decompressie duiken.
De eerste confined water duiken voor de leden van duikvereniging Discovery dive uit St' Oederoden.
03.06.2017:
Sidemount diving:
Na verschillende duiken voorzien van skills en drills hebben John en Martijn hun opleiding sidemount duiken bij 't koepeltje afgerond. De heerlijke versnaperingen waren verdiend ;-)
04.06.2017:
Self sufficient diver (SSD)
John en Martijn hebben hun " soloduik' opleiding nabij de starttoren te Scharendijke met positief resultaat afgerond. Het was een schoolvoorbeeld van hoe het moet.... chapeau.
08.07.2017:
Onderwaterbiologie / wereldwijd.
Ook voor onderwaterbiologie kunt u terecht bij TDH. Wij hebben deze opleiding na lancering door de NOB aangepast welke door de cursisten als zeer positief is ervaren. Vier leden van OSV Stella Maris hebben zich een hele dag laten boeien door het leven van de onderwaterwereld. Momenteel zijn zij bezig met de laatste duiken, het maken van verslagen en de schriftelijke toets. 
29.09.2017:
Onderwater oriëntatie en zoeken en bergen.
In augustus gaan we ons weer onderwater oriënteren en gaan we objecten vanaf de bodem van de Oosterschelde bergen. Er is nog plaats in de opleiding dus stuur gerust een bericht als je geïnteresseerd bent. Het is onzeker of deze twee specialty's blijven bestaan na lancering van de nieuwe NOB-opleidingen in 2018. 
11-13 augustus en  22-24 september:
We gaan twee weekenden van 3 dagen duiken in Hemmoor (D). Als je interesse hebt om Normixic trimix opgeleid te worden dan kan tijdens een van de weekenden de examenduik plaatsvinden. Maximale diepte is daar 60 meter waardoor het ideaal is voor de Normoxic trimix opleiding. Bij interesse gaarne een mail.
Planning aankomende maanden:


- NOB Onderwaterorientatie & zoeken en bergen

- NOB 3* opleiding (Divemaster) 

- NOB Nitrox

- NOB Volgelaatsmasker

- NRR Reanimatie opleidingen

- IANTD Teklite opleiding

- IANTD Introductie duiken (zwembad)

- IANTD Normoxic opleiding


Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u interesse heeft voor een van

bovenstaande opleidingen. Kijk ook gerust op onze website als u in een andere

opleiding interesse heeft. Wij bieden in totaal 40 verschillende opleidingen aan.

Wij verzorgen deze opleidingen wanneer het u uitkomt. 

Onder dit bericht staan de hyperlinks naar onze website, onze facebook pagina

en ons e-mailadres.
© 2017 Technical Diving Holland

"Semper paratus pro dive"