Copy

We hebben er weer echt zín in!

 Het is niet de gemakkelijkste tijd, maar we halen er uit wat er in zit. Meer zelfs! Centrum Hofdael is een stuk gezelliger geworden en we organiseren leuke nieuwe activiteiten. Natuurlijk houden we ons aan de Corona-richtlijnen. Alles dus een beetje anders, maar zéker niet minder gezellig! Centrum Hofdael, dat is Genieten van kunst, cultuur & koffie! Heb jij er ook weer zin in? 

21 AUG.- Kom chillen in Ibiza-sfeer

Omdat we zo'n zin hebben in lekker genieten van een drankje met chille loungemuziek op Ibiza sfeer ben je vanaf 19.00 uur welkom op ons heerlijk groot, gedeeltelijk overdekte terras en in de foyer. Deze zijn voor deze gelegenheid helemaal in beachsfeer. De hele avond draaien we Ibiza lounge muziek en verzorgt het Geldropse trio De Mellowtones enkele live optredens met jazzy muziek.

Tickets gaan volgens de RIVM richtlijnen per tafeltje van 2 of 4 personen inclusief welkomstdrankjes en een borrelplank. Ook de prijs is chill: € 22,50 voor 2 personen, € 45,00 voor 4 personen, dus daar hoef je niet voor thuis te blijven. Snel bestellen dus!
Bestel hier je tickets!

Jááááá! Méér films in Centrum Hofdael

We willen meer! Meer activiteiten en meer films in Centrum Hofdael! Voor iedereen! Voor kinderen, voor jongeren en voor volwassenen!

Vanaf de eerste week van september start Filmhuis Hofdael weer élke vrijdagavond met een film voor volwassenen en eens per maand een kinderfilm. 
Via Facebook worden de tijden en de films bekend gemaakt, dus houd onze Facebookpagina's in de gaten! 
 

6 SEPT - Welkom bij Hofdael Open

Op zondag 6 september laten we zien wat we in huis hebben. Van 12.00 - 16.00u is er binnen als buiten van alles te zien.

Onze huurders tonen hun nieuwe (cursus-) aanbod voor het najaar en in de grote zaal worden diverse optredens gegeven die gratis toegankelijk zijn!
Het belooft een hele leuke dag te worden, dus loop gerust binnen!
Meer informatie

10 SEPT - Zien & gezien worden!

Tijdens dit nieuwe maandelijks terugkerende evenement laten mensen met talent op het gebied van zang, dans, rap, cabaret of andere podiumkunsten dit zien op het podium van de grote zaal.

Het programma is altijd anders, afwisselend en inspirerend. De toegang is gratis, maar natuurlijk is een 'wat-is-het-mij-waard'-bijdrage welkom. Wil je ook komen genieten van een Open Podium-avond? Reserveer dan snel want VOL = VOL!
Reserveer een plaats!
Wil je zelf jouw talent laten zien? Dan kun je je hiervoor aanmelden.
Laat zien wat je kan!

13 SEPT - Monumentenfestival 2020

Wandel tijdens de Open monumentendag een muzikale route langs monumenten in Geldrop! Korte optredens wisselen elkaar af in het Weverijmuseum, de Brigida-kerk, de kasteeltuin van Kasteel Geldrop en in Centrum Hofdael. De toegang is GRATIS en de afsluiting wordt verzorgd door het Haydn Orkest Brabant in de grote zaal.

Vooraf aanmelden is nodig, wil VOL = VOL! 
Wil je zeker zijn van een plaats? Meld je dan aan via e-mail: p.couturier.cadd@gmail.com
Bekijk het programma

15 SEPT - MatineeCafé De Klos

De eerste aflevering van MatineeCafé De Klos is op 15 september. Een erg leuk nieuw initiatief van 'Cultuur aan de Dommel' waarbij alles draait om een praatje met een plaatje.

Elke derde dinsdag van de maand wordt er door Eric Koolen een karakteristieke gast uitgenodigd in de foyer of in de grote zaal. Tussen de vragen door worden er favoriete plaatjes van de gast gedraaid. 
Burgemeester Jos van Bree is als eerste 'de klos'. 

 
Iedereen is van harte welkom. De toegang is GRATIS!
Meer informatie

29 SEPT - Rob Scheepers 'Gulzig'

TWEE EXTRA VOORSTELLINGEN met de succesvolle cabaretier Rob Scheepers! Deze try out van zijn theatershow ´GULZIG´ op 22 september was binnen twee dagen helemaal uitverkocht!

We hebben Rob Scheepers op 29 september nog een keer kunnen boeken!

De eerste voorstelling begint om 19.00u. De tweede voorstelling begint om 21.00u. Wil je er ook bij zijn? Reserveer dan snel, want de kaartjes vlíegen er alweer uit!
Tickets voor 19.00u
Tickets voor 21.00u

Deze cursussen starten binnenkort

Je kunt je alweer inschrijven voor diverse leuke nieuwe cursussen en workshops! Kijk op de websites van onder andere De Wiele Creatief en de Volksuniversiteit of bezoek Hofdael Open op 6 september.  Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

Nieuwe huurders in Centrum Hofdael

In Centrum Hofdael kun je flexwerken, een ruimte per dagdeel huren of voor een langere termijn. Deze maand mogen we twee nieuwe vaste huurders verwelkomen. We hopen van harte dat Frissestart en Downtown Promotions in Centrum Hofdael een fijne plek hebben gevonden om te werken.
 
Klik op de logo's voor meer informatie.
Frissestart
Meer weten over het huren van ruimte in Centrum Hofdael?

Vind je deze nieuwsbrief leuk? Stuur hem door!

Stuur deze nieuwsbrief door
Ken je iemand die misschien ook geïnteresseerd is in de activiteiten van Centrum Hofdael? Stuur deze nieuwsbrief dan aan hem of haar door of kopieer deze code:  https://bit.ly/HofdaelNB en plak deze in je mailtje naar die persoon. 
Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je hier aan!
Website
Email
Facebookpagina Centrum Hofdael
Copyright © 2020 Stichting Centrum Hofdael, All rights reserved.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld.
Wil je wijzigingen in de verzending van deze nieuwsbrief aanbrengen?
Je kunt jouw instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven van de verzendlijst


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Centrum Hofdael · Molenstraat 23 · Geldrop, (NB) 5664 HV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp