Copy
View this email in your browser
Lieve allemaal,
 
Ik heb een leuke verrassing!
Ik heb zitten denken, wat gaan we doen dit jaar met Pasen? Normaal gaat heel Nederland massaal naar de Matthäus-Passion en zitten we gezellig met onze families aan de Paasbrunch. Dit jaar doen we alles online, zelfs het eieren zoeken in de tuin. Maar ik heb iets leuks verzonnen!

Op eerste Paasdag, zondag 4 april, geef ik ’s avonds vanaf 20:30 uur een online livestream concert vanuit Felix Meritis in Amsterdam! Ik wilde toch iets leuks doen voor jullie en eindelijk weer eens dicht bij mijn publiek zijn, want wat hebben we elkaar lang niet gezien! Samen met pianist Hans Vroomans zal ik met mooie liedjes de lente inluiden, in de vorm van een intiem en akoestisch Paasconcert!
 
Wat kunnen jullie verwachten?

Een speciaal, eenmalig duo-concert, een avond met fijne, romantische liedjes.
We gaan uiteraard de nummers spelen die ik ook in The Passion zal gaan zingen, maar ook zal ik mijn eigen liedjes, mijn lievelingsliedjes en ook de vertrouwde verzoeknummers doen! De verzoeknummers zijn nu al aan te vragen via mij DM op Instagram. Tijdens deze gezellige Paas livestream zal er ook een interactieve chat zijn waardoor ik rechtstreeks jullie reacties en vragen kan lezen en beantwoorden en jullie verzoekjes kan zien. Hoe leuk is dat! We hebben elkaar al veel te lang niet gezien en gesproken toch?
 
Kaartjes voor de livestream zijn vanaf €3,00 verkrijgbaar met de mogelijkheid om nog wat in de fooienpot te doen, maar die keus is helemaal aan jullie!
 
Ik kan niet wachten om weer even dicht bij mijn publiek te zijn en voor jullie te mogen zingen!
 
Zorg dat jullie erbij zijn en spread the word!
 
Veel liefs en tot 4 april,
Trijntje🤩
Bestel hier je ticket! ⬇️
De livestream wordt mede mogelijk gemaakt door thuisuiteten.nl en Beemster.
Twitter
Facebook
Website
Copyright © 2021 Trijntje Oosterhuis, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.