Copy

Yogahelg Bhava ~ att bara vara

Häng med på yogahelg 20 - 22 maj 2022! Gör plats i din kalender nu.

Vad händer om du ger dig själv tid och utrymme för yoga, meditation och återhämtning? Låt dig öppna hjärtat och sinnen och ge dig hän i yogans magiska värld! Låt energierna flöda i din kropp och själ och njut en helg med största närvaro. Bhava betyder känsla på sanskrit.

Den här helgen är till för alla som utan krav från något håll bara vill fylla på med energi, släppa taget och bara vara! En härligt mysig helg helt enkelt.

Under yogahelgen blandas olika typer av yoga som kundalninyoga, vinyasa, yinyoga med pranayama och meditation samt yogatalks och tysthet. Du får även tid för dig själv för vandringar, kontemplation och att bara vara närvarande. Vi äter god och hållbar mat tillsammans!

Schema för helgen (cirkatider):

Fredag

  • 17.00 Incheckning & yoga-talks

  • 18.00 Välkommen & yoga

  • 19.30 Middag

Lördag

Söndag

Tveka inte att boka! Vi brukar ha mysiga och härliga helger tillsammans.

2300 kr för hela helgen inkl mat. Maten är vegetarisk. Ange vid bokningen om du har någon födoämnesintolerans. Det finns även tea och snacks

Anmäl dig och betala under april månad och få 10% rabatt.

Du väljer själv boende om du inte bor i Tranås vilka kostnader tillkommer.

Yogahelgen kommer att vara på Yogacompaniet, Storgatan 49 i Tranås. Här finns närhet till fina strövområden kring Svartån och i Östanåparken som vi kommer att utnyttja under yogahelgen. När man är inne i stan på retreat kallas det för Urban- eller Statsretreat.

Ledare är Britta Thurfjell. Vid frågor kontakta info@yogacompaniet.se.
På den adressen kan du även anmäla dig.

Välkommen med din bokning och till vårt härliga yoga-community!

🧡

Namasté, Sat Nam, Om Shanti,
HÅLL DIG FRISK & GLAD 🧡


Britta Thurfjell
YOGACOMPANIET.SE
info@yogacompaniet.se
+46708780499

Boka din plats här

Vad händer mer på Yogacompaniet? Varje vecka är det minst två olika yogaklasser (tisdagar 18.30 Yogaflow och torsdagar 18.30 Yinyoga).
Sista helgen i juli är det en ny yogahelg -
“De fem koshas”. Sedan börjar yogafördjupningshelger mer start den 9 september för dig som vill lära dig mer och fördjupa dig i yoga. Kanske bli yogalärare. Eller bara lära sig för egen del! Mer information hittar du på www.yogacompaniet.se och på FB.

Håll dig uppdaterad!