Copy
Jopenbier valt weer in de prijzen bij Dutch Beer Challenge
Bekijk deze e-mail in je browser
Jopenbier valt weer in de prijzen bij de Dutch Beer Challenge

3x goud, 2x zilver en 1x brons

Tijdens de Dutch Beer Challenge in Rotterdam werd gisteren, woensdag 5 april 2017, bekend gemaakt dat Jopen in totaal zes medailles in ontvangst mocht nemen. 3x goud, 2x zilver en 1x brons. Met als hoogtepunt: gouden medailles voor Jopen Lentebier, Jopen Adriaan Wit en Jopen 4-granen Bokbier.

Jopen Hop zij met ons, de glutenvrije IPA, won voor het tweede jaar op rij zilver in de categorie ‘Amber Ale: IPA’. Voor het eerst viel een barrel-aged bier van Jopen in de prijzen. Jopen Zwarte Ziel pakte zilver in de categorie ‘Innovatie/speciaal: Houtgelagerd’. Deze Smoked Porter heeft 4 tot 8 maanden gerijpt op Jim Beam en Old Forester Bourbon vaten. Tot slot sleepte Jopen Onheilsprofeet in de categorie ‘Innovatie/speciaal: Rook’ een bronzen medaille in de wacht. Deze Smoked Russian Imperial Stout is gebrouwen met turfgerookte mout.
Proef de prijswinnaars in de Jopenkerk Haarlem

Benieuwd naar alle prijswinnaars? Boek alleen dit weekend een unieke proeverij voor slechts € 17,50. Tijdens deze proeverij krijg je van de 6 winnende Jopenbieren een proefglas geserveerd met 2 bitterballen per persoon. 

Zaterdag 8 en zondag 9 april
vanaf 14.30 uur
€ 17,50 p.p.
Jopenkerk Haarlem
Boek hier jouw ticket voor de proeverij

Bezoek ons op de volgende festivals!

Copyright © 2017 Jopenbier.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list