Copy
Bekijk deze e-mail in je browser
Ondanks de nieuwe richtlijnen van de Rijksoverheid kunnen de meeste voorstellingen en films gewoon doorgaan. Wat houden de richtlijnen in voor jouw bezoek aan Centrum Hofdael? Kom je naar een avondvoorstelling? Dan kan je tot 20.00 uur terecht in de foyer voor een hapje en een drankje die je mee mag nemen naar de zaal. Een mondkapje is in ons hele gebouw verplicht als je loopt. In de foyer en voor het bijwonen van een kunst- of cultuurbijeenkomst zijn een coronatoegangsbewijs en ID verplicht. En verder gewoon genieten van alle leuke activiteiten!
Klik hier naar de volledige agenda & tickets

Take Eight wordt gevormd door 8 zangers en zangeressen, begeleid door een combo. De groep brengt voornamelijk 4 stemmige jazzy songs met veel afwisseling in solo en solisten. Het combo bestaat uit piano, drums, gitaar en bas. Take Eight is een doorstart van vocal group “Antwood Affair” die decennia lang op vele jazzfestivals zeer succesvolle optredens heeft verzorgd. Haar repertoire en stijl wordt in Take Eight voortgezet.

Meer info & tickets
Een GRATIS swingende jazz avond met BBC-jazz, een jazzorkest met gevarieerde en swingende sounds. Daarnaast zorgt Mrs IPPI met een combo en een driestemmige twist voor een gevarieerd muzikaal repertoire. 
Meer info

2021 is het Jaar van het Brabantse Kloosterleven. In dit kader heeft DoK ZuiD een 5-delige filmcyclus samengesteld met korte en lange documentaires over het kloosterleven en religie. Allemaal films die zich afspelen om ons heen, films van vroeger en nu en van mensen van vlees en bloed. Mede namens de Provincie Noord-Brabant bieden wij u dit filmprogramma aan.

De Kloosterreeks wordt op 5 dinsdagochtenden om 11.00 uur gedraaid in onze kleine zaal. De serie start op 30 november en eindigt op 28 december.

Info & Tickets
The Mellowtones is een jazztrio uit de regio Eindhoven. Veel jazz maar ook andere stijlen, net wat ze leuk vinden. Als het maar lekker easy en mellow is. Voor optredens worden regelmatig “toffe gasten” uitgenodigd: bevriende muzikanten waar ze graag mee samenspelen. Dit evenement is GRATIS.
Meer info
Van 10 december tot en met 9 januari
staat Geldrop-Mierlo in het teken van De Wollige Winterweken.

Georganiseerd door verschillende organisaties in Geldrop en Mierlo.

Ook Centrum Hofdael heeft een mooi kerstprogramma neergezet met diverse muziekavonden en culturele activiteiten om samen de winter lekker 'wollig' door te komen!
Kijk hier voor ons kerstprogramma
Gewoon lekker op een wintermiddag genieten van een mooie film. Hoe fijn kan het zijn! De volgende films staan de komende tijd gepland. Steeds op een donderdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Een kaartje kost € 6,50.

Wil je er helemaal een lekker uitje van maken? Voor € 6,50 kun je vooraf gebruik maken van een lunchbuffet! (Aanmelden voor 10.00 uur is noodzakelijk).
Wil je iemand verrassen met een cadeaubon voor bijvoorbeeld een heerlijke ontspanningsmassage? Ga naar www.zensas-geldrop.nl of stuur een mail naar info@zensas-geldrop.nl
Meer info & inschrijven
Ken je iemand die misschien ook geïnteresseerd is in de activiteiten van Centrum Hofdael? Stuur deze nieuwsbrief dan aan hem of haar door of kopieer deze code: https://bit.ly/HofdaelNieuwsNovDec en plak deze in je mailtje naar die persoon. 
Wil je de nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je hier aan!
Website
Email
Facebookpagina Centrum Hofdael
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2020 Centrum Hofdael, All rights reserved.

Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld.
Wil je wijzigingen in de verzending van deze nieuwsbrief aanbrengen?
Je kunt jouw instellingen aanpassen of jezelf uitschrijven van de verzendlijst


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Stichting Centrum Hofdael · Molenstraat 23 · Geldrop, (NB) 5664 HV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp