Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
  
Nieuwsbrief
oktober 2022

Heeft u de nieuwe Uithoorn voor Elkaar krant 2022 al gelezen?

Op 14 september 2022 is dé krant van Uithoorn voor Elkaar weer verschenen. Niet alleen is het een goed overzicht van wat we allemaal doen in Uithoorn en De Kwakel, maar er staan ook mooie verhalen in van vrijwilligers en cliënten.

De krant is verspreid als special in De Nieuwe Meerbode. Mocht je deze niet hebben ontvangen, dan kun je altijd een exemplaar afhalen in Wijkcentrum Bilderdijkhof, het gemeentehuis, de bibliotheek en natuurlijk ons Info- en Adviespunt in Gezondheidscentrum De Waterlinie. De krant is hier ook te downloaden.

Meideninloop tijdens de
Week van de Ontmoeting

Tijdens de Week van de Ontmoeting hebben de meiden van de Meideninloop op donderdag 6 oktober, andere inwoners in Uithoorn op een mooie manier in het zonnetje gezet.

Eerst zijn de meiden aan de slag gegaan om hele mooie, zelfgemaakte kaartjes te maken. Daarna zijn ze met de kaartjes en heel veel rozen de wijk Zijdelwaard in gegaan om deze bij de inwoners langs te brengen. Dit leverde veel verraste en onroerende reacties op. Een mooi initiatief van deze toppers!
 

Sportinstuif

De Sportinstuif in Sporthal De Scheg is weer begonnen! 

Kinderen van 7 t/m 12 jaar zijn elke woensdagmiddag (behalve in de vakanties) van 14.00 - 15.15 uur van harte welkom om gezellig langs te komen en zich in het zweet te werken! 

Er zijn allerlei leuke sporten, spellen en beweegactiviteiten te doen. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet nodig. 

 

Tijdens de herfstvakantie

Volgende week start de herfstvakantie. In deze week gaan niet al onze activiteiten door. Check dus goed onze agenda of we er zijn!

Na de herfstvakantie zijn we uiteraard allemaal weer aanwezig!

Girlpower
Afgelopen weken hebben de meiden uit groep 7 en 8 een reeks Girlpower Koken gedaan. Vijf weken lang hebben zij op woensdagmiddag van 15.30 – 17.00 uur, in
't Buurtnest, samen wereldse gerechten klaargemaakt en daarna natuurlijk samen geproefd!

Na de herfstvakantie starten wij met een nieuwe reeks.
Kom je ook gezellig langs?
Meld je dan snel aan via info@videt-uithoorn.nl

Samen Fit met je Kid

'Samen Fit met je Kid' voor kinderen van 2 t/m 6 jaar is weer begonnen! 

Elke vrijdagmiddag van
15.00 - 16.15 uur kun je bij ons in De Kuyper, lekker sporten en bewegen (behalve in de vakanties).

Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit en aanmelden is niet nodig. Kom je ook gezellig langs?

Tijdens de les staan er diverse spellen en uitdagende parcours klaar. Jij kunt dit samen met je papa en/of mama gaan ontdekken. Lekker klimmen, klauteren, glijden opstaan en weer doorgaan. Of wil je met een bal aan de slag? Gooien, schieten rollen? Ook dat is natuurlijk mogelijk.
 

Kindercommissie
weer bijeen 

Op dinsdag 27 september kwam de Kindercommissie voor het eerst dit schooljaar weer bijeen voor overleg. Met nieuwe kinderen; veel kinderen die vorig jaar in groep 8 zaten, hebben de basisschool, en dus de Kindercommissie verlaten. Hoewel de Kindercommissie nog niet helemaal compleet was, oefenden de nieuwe leden onder leiding van meester Marco Bragonje alvast met de taken die zij komend jaar gaan uitvoeren. 
Lees hier het volledige bericht.
Share Share
Tweet Tweet
Forward Forward
Twitter
https://www.facebook.com/VidetUithoorn
Website
info@videt-uithoorn.nl


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Videt Uithoorn · Kuyperlaan 50 · Uithoorn, NH 1421 VS · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp